BIG FORMAT GAMING DISPLAYS - dyskusja o dużych ekranach w roli monitora
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Doamdor · Opublikowano
O rok za wcześnie otwarty temat, premiera zapewne pod koniec 2027r., a normalna dostępność w 2028r. -
Przez Send1N · Opublikowano
@Mar_s zamykaj, temat do spamu o wszystkim i o niczym + skakania sobie do gardeł już istnieje -
Czyli założyłeś temat twierdząc że nie masz reakcji na podkręcanie bo po prostu nie widzisz różnicy w wydajności bez OSD w rogu ekranu podczas gry a nie dlatego że faktycznie karta nie reaguje na zmiany w sofcie Zacznij od 300 jak będzie ok to będziesz podnosił delikatnie w górę najwyżej, +500 to najlepsze sztuki robią -
Aha zaraz sprawdzę jeszcze raz w takim razie bo tydzień temu wywaliłem z dysku skoro nie dało się nic zrobić aby zadziałał myślisz że ta nowa wersja 2026 magicznie wyłapuje że system jest aktywowany skryptem gdzie wszystko inne widzi windę w 100% oryginalna po takiej aktywacji? to by był jakiś fenomen Na początku myślałem że problemem jest u mnie starszy build W10 bo ostatni IoT Ltsc jest 21H2 a najnowszy zwykły windows 22H2 ale u Pentiuma też nie działał na pro 22H2. -
No już bez przesady teraz w drugą stronę takie r5 2600/2700 w 99% przypadków nie miały problemu przynajmniej z 3400mhz z dwoma modułami pamięci, czasami udawało się zrobić nawet 3600mhz jak ktoś trafił dobry imc w ZEN+ Miałem do czynienia z kilkoma r5 2600 nigdy nie ustabilizowałem 3600mhz przy konfiguracji 2x8 ale nigdy też nie musiałem schodzić poniżej 3400, na jednym nawet po obsadzeniu wszystkich banków (4x8gb) zrobiłem 3133mhz cl14 gdzie w necie panowała teoria że pierwsze ryzeny mają ogromny problem z 4 modułami i trójki z przodu nie ma szans ustabilizować jeżeli chodzi o taktowanie
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi