BIG FORMAT GAMING DISPLAYS - dyskusja o dużych ekranach w roli monitora
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kris194 · Opublikowano
A to akurat prawda, u siebie mam to samo. Nie wiem jedynie czy to dotyczy wyłącznie tego forum czy problem jest bardziej rozległy. -
Przez Qrdello · Opublikowano
Czyli summa summarum: 1) SONY popełniło błąd, ustalając cenę na taki a nie inny pułap, wycinając z niej napęd - ogólna zgoda co do tego. 2) SONY popełniło błąd, niedoceniając potrzeb rynku pod kątem sztuk napędów - tutaj też się zgadzamy. 3) Skalperzy są jezusami naszych czasów, bo doją koncerny , sklepy za to są złe, bo też doją koncerny ale VATem 4) SONY powinno wycofać PS5 Pro z rynku, bo popełniło 1 i 2 i teraz na klęczkach do częstochowy a zapas prosiaków pod walec drogowy 5) PSSR jest ogólną porażką technologiczną, i powinno zostać wywalone z wszystkich pozycji, które obecnie z tej techniki korzystają 6) Sklep PSSTORE również powinien zniknąć, bo ceny gier są zbyt wysokie a jedynym słusznym rozwiązaniem są wszelkiej maści strony z kluczami z różnych źródeł 7) za cenę PS5 Pro i napędu i !obowiązkowo! podstawki, można dzisiaj poskładać potwora gamingowego, ale bez WIFI7, napędu b-r, pada, klawiatury i myszki, słuchawek, windowsa z legitnego źródła ... etc etc etc 8) Kupno od mietka z olx za 140% ceny rynkowej to nie skalping, bo mietek ma bidną sytuację życiową i tak zarabia na chleb To są moje wnioski z ostatnich 84 stron. A teraz już dajmy sobie spokój z kopaniem się po kostkach i wróćmy do rzeczowej rozmowy. -
Przez MJRegul · Opublikowano
Ja mam 6GB Vram w 2060 i gra jest nie grywalna inaczej niż 1400x900 z DLSS na 50%. Pamięć przeładowana w minutę i lipa. Na 8GB Vram podobno powinno dać radę high w 1920x1080 z FG lub medium w 1440p z FG. @Jinx 8GB Vram nie pozwala na detale najwyższe. Nie ma opcji. -
Przez Michaelred · Opublikowano
Mi się w nim podoba to, że nie zapisuje każdej strony osobno tylko sobie można przeglądać w przeglądarce tak jak normalne forum. Kiedyś już robiłem nim mirror jakiegoś starego forum, ale tutaj trzeba by było coś poustawiać jakieś warunki bo jak tak skanuje z default settings to mam wrażenie, że on wszystko chce ściągnąć, a wystarczy żeby się ograniczył do tego co jest w danym temacie.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi