Audyty obywatelskie / Konfitura i inne - "Prowokacje policji"
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Michaelred · Opublikowano
Niektóre to mają, zdecydowanie przedłuża to żywotność tych klawiszy na brzegach Bo oni to testuja w sterylnych warunkach gdzies w laboratorium Przerabiałem wcześniej nożycowe, membranowe różnych marek i to są klawiatury nie do zajechania. W mechaniku jak switch złapie troche kurzu i innego syfu to już jest do wymiany. Pierwszego mechanika wykończyłem w niecałe 8 miesięcy, a nie był tani ok 300zł kosztował. Nigdy nie kupie mechanika bez możliwości wymiany switcha bo to tylko kwestia czasu aż padnie. Nie mam sterylnych warunków przy biurku, często coś jem i pije. Mechaniki są bardzo delikatne w porównaniu np do popularnej Logitech K120. -
Przez crush · Opublikowano
Obie strony czczą wymyślone rzeczy. Obie strony mają dokładnie ten sam zadufany, protekcjonalny ton i chcą przekonać, że ich wizja świata to ta jedyna poprawna. A co mnie obchodzi co zrobiła? Jakby ojciec dobrze mnie wychowywał, a potem zaczął pić i bić to interesowałaby mnie stan obecny, a nie to co było. -
Przez Oldman · Opublikowano
niezły absurd dzis znalazłem przypadkiem https://keychronpoland.com/collections/keycapy/products/black-transparent-low-profile-lsa-full-set-keycap-set?variant=49509137318217 na samym dole czytamy: UWAGA: W ciemności legendy na keycapach nie są widoczne, gdy włączone jest podświetlenie. podsumowując firma keychron wyprodukowala przezroczyste keycapy których komplenie nie da sie czytac jak są podswietlone a są cale przezroczyste po to by uzywac podswietlenia -
Przez sideband · Opublikowano
Wyższa gamma i pełny gamut powoduje, że banding jest bardziej widoczny. sRGB i obniżanie gammy(pojawi się black crush) tylko zatuszuje problem -
Przez Brolly · Opublikowano
Zmień rodzaj wygładzania krawędzi w ustawieniach. Któraś technika pieprzy obraz w NG edit masz pewnie ustawione FXAA, zmień na TAAU albo fsr albo dLSS
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi