Audyty obywatelskie / Konfitura i inne - "Prowokacje policji"
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez karolq097 · Opublikowano
Jakie najważniejsze informacje na temat spadków mam podać żeby to było pomocne? Jasne, sprawdzę zaraz w biosie te 2 zakładki i podam też tutaj. Temperatura GPU nie przekracza 55 stopni w gry w jakie gram na swoich ustawieniach, nie daję wszystkiego na ultra itd a jak już wymaksuję to z 65-70 max jakoś. Hot spotu nie mam jak sprawdzić bo został usunięty ten wykres z Hwinfo na 50 serii. Co do tego CEP to nawet nie wiedziałem, na forach MSI przy tych płytach B760 mówili że bez wyłączenia tego ucinana jest bardzo wydajność przy uv... Jasne, czyli najlepiej po prostu testować XTU a dopiero potem na stałe w biosie, po tym sprawdzać wyniki w Cinebench R23 czy raczej w grach w których najbardziej powstaje ten problem z micro stutterem? Dzięki też za miłe słowa i pomoc w rozwiązaniu problemu bo nie ukrywam że zwykle spotykałem się z chamstwem na innych forach edit: zamieszczam też zdjęcie z biosu z tego obszaru gdzie miałem sprawdzić. Jedyne aktualne zmiany w biosie to resizable bar, xmp, testuję z wyłączonymi e-cores, CEP wyłączony. -
Przez MrPickles · Opublikowano
A coś takiego? https://www.komputronik.pl/product/958291/karta-graficzna-asus-geforce-rtx-5070-prime-oc-12gb-dlss-4.html -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Nie do końca. Gry w kasynie są prowadzone tak, by jak najbardziej wciągnąć i wydoić człowieka. Podobnie jest z takimi grami przemysłowymi od korpo. Projekt gry jest zrobiony pod psychologię człowieka, niczym tiktok, tablice społecznościowe itd. Jego zadaniem jest utrzymanie gracza w ciągu dopaminowym i skierować na mikropłatności. Gry korporacyjne tego typu to często po prosty cyfrowy narkotyk, gdzie maksymalizowane są słabości człowieka, niczym w kasynie. Pod to robiony jest projekt map, tempo odrodzenia, kamery śmierci, system postępu, zdobywanie przedmiotów, umiejętności, prędkość poruszania, umiejętności... BF skręca w kierunku CODa, ponieważ muszą utrzymać jak najmniejszą przerwę do kolejnego bodźca. Nie bez powodu wymyśliłem sobie podział składowych gier na artyzm, rozrywkę oraz narkotyzm. Korpo prawie zawsze celuje w to ostatnie, ponieważ tam są największe pieniądze, jeśli trafią idealnie. Inni potrafią zrobić tak dobrą rozrywkę, że sama wciąga, bez maksymalizowania całego projektu w kierunku dopaminy. Sam tak mam z rywalizacją w RTSach, dlatego staram się ich unikać. Czasy grania w FPS online skończyłem na oryginalnym MW2 oraz Bad Company 2. Nawet pozbyłem się tego pierwszego konta Steam. -
Przez tgolik · Opublikowano
Z tego co czytam ostatnio z tym dziadkiem zostaniemy jeszcze ze 3 lata. VRAMy - ceny w kosmos, no i Jensen (vel. Jen-Hsun Huang) chyba nie chce marnować wafli na zabawki dla entuzjastów.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi