Audyty obywatelskie / Konfitura i inne - "Prowokacje policji"
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Dlatego paczkomaty dla mnie najlepsze a co do nich będzie te paczki wrzucać to już bez znaczenia -
Przez Harry191919 · Opublikowano
Ooo, fajny. I myślisz, że za 3-4 lata nie musiał wymieniać laptopa, bo przy włączaniu kilku zakładek przeglądarki, robieniu prezentacji czy pisaniu tekstów, mając odpalone kilka dokumentów, po aktualizacjach windowsa, laptop zacznie się dusić i mulić? Nie znam się, to wole dopytać -
Przez Wu70 · Opublikowano
Awarie "systemów" to już dzisiaj potrafią położyć większość branż Kurier też nie zacznie jeździć według notesika Generalnie to będą zmiany na plus, człowiek który musi wozić paczki to przecież zmarnowany potencjał. My mamy siedzieć i pachnieć -
Przez sebask01 · Opublikowano
Dziękuję za odpowiedź. Jeśli chodzi o pamięci RAM, mam osadzone w slotach A2 I B2. Już podejmowałem próbę odpalenia na drugim profilu i komputer nawet się nie włączył po 5min czekania (myślałem że coś układa sobie). Ustawiłem teraz to co ju-rek zaproponował, komputer szybciej odpowiedział, było słychać dwa szybkie resety, pojawiło się logo Gigabyte i wyskoczyło BOOT FAILURE DETECTED -
Przez galakty · Opublikowano
A tu zgoda, w Polsce takie AI się raczej nie uda, tam zupełnie inna infrastruktura jest. Tak czy siak to przyszłość, nie unikniemy tego chyba że będzie kataklizm światowy (czy to naturalny czy wojna i cofniemy się w rozwoju). Postęp jest geometryczny wręcz, jeszcze kilka lat temu wideo AI to była mrzonka, a obrazki generowane były na poziomie kilkuletniego dziecka. Dziś trudno odróżnić od rzeczywistości...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi