LOGITECH GHUB
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PaVLo · Opublikowano
Całkiem przypadkiem, zrobiłem jedno z zakończeń gry No ale tak nie wypada i wracam z powrotem -
Przez Doamdor · Opublikowano
Ja na premierze RTX 6090 po zobaczeniu ceny. Co najwyżej na domek holenderski wystarczy. -
Przez KamcioGF · Opublikowano
Było u nas coś takiego jak carsharing ale chyba sie nie przyjęło bo poznikały te auta na minuty -
Przez Garru · Opublikowano
Obecnie na LG stronie wrócił tandem za 1999zł z kodem rabatowym z kauflanda 13% i za nowe konto 100zł wyjdzie 1640zł, jak masz status studenta lub znajomych to możesz mieć zamiast 13 to 15%. Jeszcze może gdzieś cashback będzie to ugrasz 1-2%. Obecnie lg zwiększyło gwarancję do 37msc. Przekracza to lekko twój budżet, ale piszę Tobie to informacyjnie. Mi jutro z tej partii wpada sztuka, więc jak będziesz chciał wiedzieć z kiedy jest produkcja lub jak banding wygląda to mogę wysłać zdjęcie. -
Przez NotQuite · Opublikowano
Bardzo dużo osób niezależnie od wieku płaci gotówką, z nikąd się to nie bierze. W moim regionie to jak nie założę spodni i butów dresowych, to nie ma mowy, żebym nie dostał paragonu. Musiał kas w ostatnich latach podziałać z tym ostro. Ty najpierw zapoznaj się z rynkiem tych aut, bo nie wiesz gdzie na produkcji / projektowaniu Chinczycy oszczędzają i jaki to ma wynik w finalnym wyrobie. Tak, mam na myśli wady / niedoróbki / problemy jakościowe.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi