Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widoki sa przednie!

Troche tyrolkuje bo nie moge zdobyc lvl3 bokka (mam lvl2 obecnie) bo nie ma zlecen do tego dziada ani nic specjalnie nie znajduje.. Moze musi minac jakis czapter...

Na nogach np. jeden sub dostawa po typa zajela mi 2 h z groszem 8:E

20260406141313_1.thumb.jpg.7b97976c06e121fd2ede91284bc87037.jpg

20260406143708_1.thumb.jpg.e6219e31546a4bfd0b8b01415c691b53.jpg

A co tu sie wydarzylo? Taki jakby uskok Hillarego jak na Everescie i pelno broni jakby ktos zgubil...

20260406142925_1.thumb.jpg.21830c38d7649a0ebd0efc1a6f67d477.jpg

• Like 1
Opublikowano

Tyle broni na szczycie? :hmm:

Ja nigdy nie używałem AR - zawsze albo strzelba, albo rakietnice, szczególnie przydatne na wynurzonych bossów. Brałem po kilka sztuk i boss znikał błyskawicznie, a gram na poziomie brutalnym. 

Załatw sobie stabilizator trzeciego poziomu. Działa prawie jak jetpack - nie zgubisz żadnej paczki i można skakać z 50 metrów w dół bez utraty równowagi. :D Jedno z najlepszych ulepszeń w całej grze.   
A ten szkielet Bokka odblokowałem dość szybko. Jest tam zlecenie, które polega na odbieraniu paczek z terenów wynurzonych i ono często się resetuje.

• Like 1
Opublikowano

No wiem, że jest to zlecenie ale ono z dupy jest bo mało lajków a na nogach wrócić czasami do niego to masakra jak mnie gdzieś poniesie np w góry. W nich spędziłem dziś cały dzień (nasz w Realu dzień) od typa do typa. Mogę ten stabilizator zamontować ale wtedy musiałbym wyrzucić solare a się przydaje jak prądu mi brakuje bo jak jest dzień to ładuje sprawnie. Pomysle. Rękawice te ma do wspinaczki i one też stabilizuje, bardzo rzadko zaryje twarzą. Raz wdrapywalem się na szczyt i się powinęła mi noga i się tak spierdzieliłem o skały, że mi się wózek rozsypał i poleciało to że strome go zbocza w pi... Cholere.... Przez chwilę zamarlem jak pomyślalem ile będzie mnie to znów czasu kosztować, żeby to pozbierać i znow do góry 🏔️ %-)

Ja na bossów też rakiety, granaty i co popadnie. 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Trumnodeska na szybkie przesyłki robi robotę - wpadałem tam i nawet Wynurzeni nie zdążyli zareagować. Tak poza tym, znalazłem fajnego kryptobiota, który sprawia, że na pewien czas BT-sy nie reagują. :D  Szkoda tylko, że jest na naprawdę krótki czas. :( 

Edytowane przez Jaycob
Opublikowano

Trumna jest spoko, ale ja 99% czasu mam wózek a z wózkiem trumna pokazuje faka i nie da się jeździć. Trochę bez sensu. Na wózku mam zawsze drabinę, pllc, zapasowe buty, szkielety w góry na wymianę z szybkimi. Na piechotę życie wygląda inaczej :p

Opublikowano

Przeszedłem już dawno temu. :P 

Teraz skupiam się na zdobyciu 5 gwiazdek we wszystkich placówkach, ale ten grind jest masakryczny. :E Słabo, że w większości przypadków najlepsze nagrody wpadają już przy 4 gwiazdkach, dalej to kosmetyka.

• Upvote 2
Opublikowano
11 minut temu, brainq napisał(a):

Jestem już w 9 rozdziale, prawie wszystkie tory i drogi mam zrobione

Ja tez w 9 jestem. Buduje 3 kolejke monorail a autostrady olalem skoro ich ine uzywam. Ale nie wiem kiedy dobiegne do konca bo w gorach czas masakrycznie leci z buta... Na dole troche szybciej biegam z tym szkieletem boost i jakos leci. Czesc bunkrow mam na 5 a reszta na 4 gwiazdki bo pozniej jak Jaycob zauwazyl nie wiele daja, wisiorki i czapki czy okulary. Dobrze, ze rozgryzlem ta wyszukiwajke zadan bo latwiej mi teraz podroz planowac od kogo do kogo po drodze co by sie biec oplacalo %-)

• Upvote 1
Opublikowano
6 minut temu, brainq napisał(a):

i nie wiem czy będzie mi się chciało zrobić te 5 gwiazdek bo to potrafi długo trwać, juz swoje wygrindowałem na budowie dróg.

Jeszcze trzeba to ulepszyć. :E  Poziom drugi dróg powinien być domyślny, to przecież zupełnie inna jazda. Jak już się nią jedzie, to nie chce się z niej schodzić. :D Level 1 jest dla bidoków. :E 

• Haha 1
Opublikowano

Polecam wbić 5* u Pana Niemożliwego, ostatnie wyzwanie 49 min. czasu na ogarnięcie, a i tak zostało mi ledwie 50 sek. do końca. :D Nagroda najlepsza ze wszystkich, szkoda tylko, że jestem już na samej końcówce i raczej nie wykorzystam. 

Spoiler

c0rTMQ.png

@aureumchaos tego na nogach nie zrobisz. xD 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Mam w koncu bokka lvl3 💪 ale za to teraz nie mogę zrobić stabilizatora na lvl 3 bo tu znowu nie ma zlecen :p

Ja nawet jeszcze nie mam mr impossible. Dziś dotarłem do tego typa od TAR. I uratowałem po raz trzeci tego przygodowca od siedmiu boleści. 

Ale skoro zadanie na czas no to pewnie odpuszczę, nie złamie się za jakiegoś gifta. Chyba, że to szkielet szybszy od boosta... Ale nie ma nic szybszego %-)

Opublikowano

Już nie raz się złamałeś. :E 

Stabilizator 3 to jest must-have. Dodaj do tego Szkieletora 3 i można robić cuda. :D Bokka 3 jest dobry na wiele przesyłek, ale jednak za wolny dla mnie. Tylko dla takich dreptających jak Ty. :E 

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Jaycob napisał(a):

Polecam wbić 5* u Pana Niemożliwego, ostatnie wyzwanie 49 min. czasu na ogarnięcie, a i tak zostało mi ledwie 50 sek. do końca. :D Nagroda najlepsza ze wszystkich, szkoda tylko, że jestem już na samej końcówce i raczej nie wykorzystam. 

Ukryj zawartość

@aureumchaos tego na nogach nie zrobisz. xD 

Nie mów ze pojazdem nie da w moment zrobić why??

Edytowane przez brainq
Opublikowano (edytowane)

Użyłem pickupa, bo przy 7 dużych paczkach motocykl odpada - to w zasadzie jedyny sensowny pojazd do tego zadania - motocyklem ich nie pomieścisz. Mam też drogi na poziomie 2 i gotową kolejkę, więc sporo pomogło. 
Widziałem, że niektórzy używali tyrolek, no ale to już wymaga konkretnej sieci. 

Czytałem na Reddit, że niektórzy użyli Magellana, ale to już mi podchodzi pod cheating. :D Wg. mnie nie powinno być zaliczone. 

Edytowane przez Jaycob
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Jaycob napisał(a):

Już nie raz się złamałeś. :E 

Stabilizator 3 to jest must-have. Dodaj do tego Szkieletora 3 i można robić cuda. :D Bokka 3 jest dobry na wiele przesyłek, ale jednak za wolny dla mnie. Tylko dla takich dreptających jak Ty. :E 

Grubo... Ale nie ma zadan do tego east badziewia a paczki to pojednej znajduje. Za pozno w ogole takie cos jak juz cale gory ogarniete %-)

Bokka 3 tylko na snieg a bez sniegu boost lv3 wiadomka

Nie zlamalem sie na pojazdy :P Tylko monorail lub czasem tyrolka (chociaz to patola bo tylko 1 wozek a ja zazwyczaj 2 mam) 

40 minut temu, Jaycob napisał(a):

Użyłem pickupa, bo przy 7 dużych paczkach motocykl odpada - to w zasadzie jedyny sensowny pojazd do tego zadania. Paczek jest aż siedem i są duże, więc motocyklem ich nie pomieścisz. Pickup to w zasadzie jedyny wybór wśród pojazdów. Mam też drogi na poziomie 2 i gotową kolejkę, więc sporo pomogło. 
Widziałem, że niektórzy używali tyrolek, no ale to już wymaga konkretnej sieci. 

Czytałem na Reddit, że niektórzy użyli Magellana, ale to już mi podchodzi pod cheating. :D Wg. mnie nie powinno być zaliczone. 

No jedyne wyjscie to uzyc magellana ale ja za malo buduje zeby mi to potrzebne bylo. Ja bardziej jak taki tubylec dziki jestem, ani razu nie wybudowalem tych schronow, trampolin tylko monorail i kilka tyrolek. 

Edytowane przez aureumchaos