-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez huudyy · Opublikowano
a ja Ci powiem, że to zależy od samego AA - w nowym Renault Capturze działało to wręcz losowo, potrafił czasem się podłączyć zanim zdążyłem wejść do auta, a zdarzało się, że nie chciał połączyć się wcale co więcej, przy łączeniu bezprzewodowym bateria w telefonie znikała w trybie natychmiastowym, dosłownie jakbym miał odpaloną nawigację na ekranie nie auta, a telefonu. a to farciarz, bo np produkty Stellantisa są wręcz sławne z tego powodu w Fiacie 500 i Lanci Ypsilon raz dziennie potrafiło mi gubić srednio. -
Przez Adikon · Opublikowano
Najlepsze jest to, że często widuję na grupach sprzedażowych te same ceny za 32 czy 64 GB z CL 46 co z CL 32 na przykład. To pokazuje, że pewnie ponad połowa użytkowników lub więcej wbija tylko Expo (lub nie) i absolutnie nie zwraca uwagi na nic poza pojemnością pamięci. Sam bym kupił 2x32 z sensownymi timingami, ale jak mam płacić 5k to już wolę pozostać z 32GB, które do gier stykają z zapasem. Obecnie na modach 22-24GB u mnie maks. Discord jest jakiś dziwny, bo potrafi zabrać 2GB, ale może to ogarnę. Oczywiście dla własnej satysfakcji jeśli już, bo jestem w grupie użytkowników starających się oszczędzać sprzęt aż nadto 😆 -
Przez huudyy · Opublikowano
miałem taką samą sytuację jak wracałem ze świąt od dziadków - prosili mnie bym podjechał pod paczkomat do Dino, gdy tylko lewe przednie koło dotknęło kostki brukowej na zjeździe, już czułem, że to błąd - momentalnie poczułem jak straciłem trakcję, a po chwili zaczęła mi dupa uciekać. Jedyne co mogłem zrobić, to skontrować, przyhamować, a i tak konkretnie mnie obróciło. Szczęście w nieszczęściu, że jechałem naprawdę wolno, max 5-10km/h, bo bym pewno zarył w samo Dino -
Przez galakty · Opublikowano
To ja w zastępczej Toyocie raz na 4h mi zerwało Podczas jazdy, nawigacja zginęła i elo, dobrze że to nie było na jakimś krytycznym zjeździe z autostrady -
Przez drex1 · Opublikowano
to jest piękne, dziwią ze putin ich dyma? Polska firma Canpack ocenia prawne, operacyjne i finansowe konsekwencje działań Rosji. Wcześniej Władimir Putin wydał dekret, którym Moskwa przejęła aktywa firmy. ....Firma zaznacza, że od 30 lat rosyjskie oddziały Canpack dostarczają wysokiej jakości produkty opakowaniowe na rynek lokalny i zapewniają miejsca pracy dla ponad 500 rosyjskich pracowników. "W tym okresie przestrzegaliśmy wszystkich obowiązujących przepisów prawa, zasad i regulacji, jednocześnie angażując się w kontynuowanie działalności w Rosji, a także w obsługę rosyjskich pracowników i klientów" - podkreśla przedsiębiorstwo. https://next.gazeta.pl/next/7,151003,32527290,polski-potentat-reaguje-na-dekret-putina-nie-rozumiemy.html w sumie to wstyd taki komunikat dawać
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi