azgan 1 130 Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia https://futurebeat.pl/newsroom/pecety-pokonaly-ps5-final-fantasy-vii-rebirth-dziala-dobrze-nawet/ze2c207
Gość Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Pograłem 2 godziny Rebirtha na PC i odpaliłem wersję PS5, ale już w Quality Mode. Oprócz innego oświetlenia to różnic brak. HDR lepszy na konsoli.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Następnym razem taki temat podzielcie odpowiednio na działy: wersja PC do gier komputerowych, a wersja PS5 do działu konsol, inaczej wyjdzie z tego jakiś komediodramat.
Gość Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Po co, jeśli to ta sama gra z tą samą fabułą? Przykro mi, że trzeba wydać 10k, żeby mieć grę tylko nieco ładniejszą. Nawet RT nie dodali.
userKAMIL 857 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 3 godziny temu, azgan napisał(a): bo w Quality Mode i na PS5 PRO też była żyleta obraz jeśli chodzi o ostrość W 30 klatkach?
azgan 1 130 Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia Teraz, userKAMIL napisał(a): W 30 klatkach? Tak ja tak ukończyłem pierwsze podejście do Rebirth bo nie było jeszcze PS5 PRO a teraz będę drugi raz przechodzić na PC i tak samo dobrze się bawić
userKAMIL 857 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 30FPS to czysty masochizm już dziś i oczy autentycznie zaczynają krwawić.
azgan 1 130 Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia Na PS5 PRO Final Fantasy VII Rebirth śmiga w 60k/s z PSSR czyli upscaling z 1440p do 4K* podobnie jak z DLSS-Q
Element Wojny 4 776 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 1440p, DLSSQ (najnowszy z Cybera), wszystkie suwaki na prawo, 100-120 fps.
azgan 1 130 Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia Na zwykłym PS5 tryb Performance był dla mnie za bardzo rozmyty więc wolałem ogrywać w Quality
userKAMIL 857 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Teraz, azgan napisał(a): Na PS5 PRO Final Fantasy VII Rebirth śmiga w 60k/s z PSSR czyli upscaling z 1440p do 4K* podobnie jak z DLSS-Q Przecież ten tryb 60FPS to było takie mydło, że szkoda nawet ten temat rozwijać.
azgan 1 130 Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): 1440p, DLSSQ (najnowszy z Cybera), wszystkie suwaki na prawo, 100-120 fps. I co w związku z tym? Cyberpunk 2077 nie dostał update dla PS5 PRO ani PSSR już pomijam że to temat o Final Fantasy VII Rebirth ale nie Cyberpunk 2077 gdzie masz wątek o tym tytule wydzielony i o DLSS 4 tam już toczy się dyskusja 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Tobie serio się dziś totalnie odkleiło w temacie PS5 Pro. Sorry ale dziś premiera na PC, Ty miałeś swoją rok temu, daj ludziom w spokoju pogadać. 1
azgan 1 130 Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia 3 minuty temu, userKAMIL napisał(a): Przecież ten tryb 60FPS to było takie mydło, że szkoda nawet ten temat rozwijać. A co ja napisałem raptem 1 post wyżej przed Twoim ?
userKAMIL 857 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Dobra startuję i ja zobaczymy jak to wygląda. 1
azgan 1 130 Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia 2 godziny temu, Element Wojny napisał(a): Następnym razem taki temat podzielcie odpowiednio na działy: wersja PC do gier komputerowych, a wersja PS5 do działu konsol, inaczej wyjdzie z tego jakiś komediodramat. 2 godziny temu, Winter napisał(a): Po co, jeśli to ta sama gra z tą samą fabułą? Przykro mi, że trzeba wydać 10k, żeby mieć grę tylko nieco ładniejszą. Nawet RT nie dodali. 2 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Tobie serio się dziś totalnie odkleiło w temacie PS5 Pro. Sorry ale dziś premiera na PC, Ty miałeś swoją rok temu, daj ludziom w spokoju pogadać. Raczej Tobie bo był to czasowy EX i tutaj jest pies potrzebny. Jakoś z Indiana Jones nikt nie kazał zakładać osobnego temu gdzie gra trafiła w tym samym czasie na PC oraz Series X|S i z tym masz problem bo jak było jeszcze forum PCLab to otwarcie pisałeś o tym że nie podoba Ci się to że trzeba czekać aż będzie na PC i nawet pożyczyłeś PlayStation żeby ograć. To samo zresztą pisałeś o Stellar Blade 😉. Możesz już wyluzować bo gra jest na PC i nawet względem Intergrade porawili oświetlenie względem wersji z pleja 😁.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Ale co to ma do rzeczy, chcesz spamować o PS5 Pro, idź na dział PS5.
azgan 1 130 Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia 7 minut temu, Element Wojny napisał(a): przestań spamować ! Tobie polecam zrobić to samo bo temat o Cyberpunk 2077 oraz DLSS i innych technikach upscaling masz wydzielony do tego 😆 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): Ale co to ma do rzeczy, chcesz spamować o PS5 Pro, idź na dział PS5. Ma to do rzeczy że porównuje ten sam tytuł który jest dostępny na PS5, PC oraz STEAM Deck a nie wypisuję w temacie o Final Fantasy VII Rebirth o tym jak działa Cyberpunk 2077
Element Wojny 4 776 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Nie no Tobie konsola spadła dziś na łeb, lecisz na ignora.
azgan 1 130 Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) 9 minut temu, Element Wojny napisał(a): Nie no Tobie konsola spadła dziś na łeb, lecisz na ignora. To Ty się zafiksowałeś na punkcie konsoli i robisz z tego odzielne święto bo port pojawił się wreszcie na PC i chcesz celebrować tą chwilę Analiza techniczna gry jaki i sama dyskusja o porcie tego samego tytułu to nierozłączna dyskusja jaką mieliśmy od lat na labie. Za chwilę będzie zapewne materiał też o tym od Digital Foundry który ktoś tutaj podlinkujcie a Ty telepiesz się cały czas jak ktoś tylko wspomni że grał na PS5 albo porównuje teraz wersję PC do tego co było wcześniej 3 godziny temu, Winter napisał(a): Pograłem 2 godziny Rebirtha na PC i odpaliłem wersję PS5, ale już w Quality Mode. Oprócz innego oświetlenia to różnic brak. HDR lepszy na konsoli. O tym oświetleniu to było wiadomo już wcześniej ale HDR powinien wyglądać tak samo Edytowane 23 Stycznia przez azgan
Roman_PCMR 866 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 2 godziny temu, Winter napisał(a): Po co, jeśli to ta sama gra z tą samą fabułą? Przykro mi, że trzeba wydać 10k, żeby mieć grę tylko nieco ładniejszą. Nawet RT nie dodali. 2
azgan 1 130 Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia 4 godziny temu, Element Wojny napisał(a): Jezu człowieku skończ już z tym PS5, mieliście swój czas na konsolach, teraz my mamy swój. O tym właśnie mówię, obrażony bo zepsuli Ci święto 🥳 4 godziny temu, Reddzik napisał(a): Tyle mam na Ultra wszystko maks: A tyle na w.w ustawieniach Ja dopiero jutro sprawdzę jak to śmiga 😁
Rekomendowane odpowiedzi