dawidoxx 53 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Mam wersję z gp niby jest napisane że pobralo pliki, ale widzę tam tylko kilkanaście MB to tak ma być czy dopiero będzie się pobierało? Nie miałem wcześniej gp wiec nie wiem jak to działa. Start jest o 17:00?
Joloxx9 119 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 29 minut temu, galakty napisał(a): X-plane dużo lepszy, ale takiej prostoty i podziwiania widoczków nie znajdziesz nigdzie indziej i tu jest piękno MFS. Jak ktoś chce realnego przeciągnięcia A320 to nie tędy droga. Fajnie jakby w 2024 pocisnęli lepiej temat z lotniskowcami, bardzo lubiłem ćwiczyć lądowania. To wiadome, jeszcze teraz jak dodali jakis element progresu itd to mozna zwyczajnie traktowac to jako gre i cos porobic.
DżonyBi 164 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) @dawidoxx To jest launcher, a dopiero z niego zasysasz gre. Tak bylo w MFS2020 o ile dobrze pamietam, ale ja mialem wersje DVD. Edytowane 4 godziny temu przez DżonyBi 1
galakty 181 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 7 minut temu, dawidoxx napisał(a): Mam wersję z gp niby jest napisane że pobralo pliki, ale widzę tam tylko kilkanaście MB to tak ma być czy dopiero będzie się pobierało? Nie miałem wcześniej gp wiec nie wiem jak to działa. Start jest o 17:00? Standard, pobieranie gry odbywa się po odpaleniu gry, Microsoft O 17 możesz zacząć prawdopodobnie. 3 minuty temu, Joloxx9 napisał(a): To wiadome, jeszcze teraz jak dodali jakis element progresu itd to mozna zwyczajnie traktowac to jako gre i cos porobic. Mnie właśnie tryb kariery kusi, chciałbym porobić misje na transport, w 2020 musiałem samemu sobie wymyslać cele, a teraz chociaż jakiś progress będzie. 2
dawidoxx 53 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 1 minutę temu, DżonyBi napisał(a): @dawidoxx To jest launcher, a dopiero z niego zasysasz gre. Tak bylo w MFS2020 o ile dobrze pamietam. A faktycznie. Kurde pamiętam że miałem z tym launcherem problemy przez niskie prędkość pobierania i grę pobierałem kilka dni.
galakty 181 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu To jest dramat, chcesz sobie polatać, odpalasz grę, trochę to trwa, a tu.... aktualizacja 20 minut
Joloxx9 119 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu No wlasnie, pomimo, ze lacze kozak to lipa jest z tym ich instalatorem. Taki blizzard wypuszcza patche tydzien wczesniej, pobieraja sie powoli w tle i na koniec cyk pyk i dziala a nie takie kombinowanie.
galakty 181 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Żeby chociaż się akualizowało z poziomu apki Xbox, jak Steam... A tu musisz odpalić grę żeby się dowiedzieć, czy jest aktualizacja...
Joloxx9 119 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Gdyby tylko Tworca apki i systemu sie dogadali, zeby to dzialalo w tle, no ale ciezko pewnie bo siedza w osobnych pomieszczeniach... 1
Kadajo 371 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Rolling Cache w 2020 to dramat, nawet to ostatnio testowo włączyłem i takie problemy się zaczęły nad nowym jorkiem ze nie wiedziałem co się dzieje, wyłączyłem i cyk jak ręką odjął. W 2024 jak na razie tego nie było, ale żeby była jasność 2024 praktycznie wszytko będzie zasysał z serwerów w czasie rzeczywistym, nic praktycznie nie będzie trzymane na dysku, chyba ze sam coś zaczniesz "ładować" do katalogu Community. Asobo praktycznie cały symulator przerzuciło w chmurę, ta gra naprawdę zajmuje tylko 50GB. Dlatego krytyczne będzie bardzo szybkie i wydajne łącze internetowe. Will Microsoft Flight Simulator 2024 have improved loading times? One of the biggest priorities for Microsoft Flight Simulator 2024 is to improve the simulator’s data management. One of the major changes to the simulator’s architecture being made is using Cloud streaming to help ensure that the client becomes thin. When users load into the sim, only the textures, meshes, and map data that they need will be downloaded to avoid unnecessary bandwidth and disk space usage. This will keep the minimum specifications of the sim as low as it is now and will also reduce update and load times. Will there be improvements to the core simulator technology in Microsoft Flight Simulator 2024? The development team is improving almost every aspect of the simulator. Some examples include: Improved multithreading to improve performance Faster download, load, and installation speeds Improved aerodynamics and physics simulation Improved aircraft systems including electrical, pneumatic, fuel, and hydraulics New failure and wear & tear system Deeper and wider avionics systems Cockpit tablet available by default Worldwide Vertical Obstacles Worldwide Oil Rigs Worldwide Glider Airports Worldwide Heliports
DżonyBi 164 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Dobrze i niedobrze. Jaka trzeba miec przepustowosc lacza, zeby to sensownie chodzilo w najbardziej przeladowanych miejscach? Edytowane 2 godziny temu przez DżonyBi
Kadajo 371 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Zalecane minimum dla rekomendowanych ustawień grafiki to 50Mb/s Optymalne minimum do "ULTRA" to 100Mb/s Podczas testów ludzie pisali, że zdarzały się skoki do 300Mb/s Sam sim jako minimum uznaje 10Mb/s 1
galakty 181 Opublikowano 37 minut temu Opublikowano 37 minut temu Pytanie skąd będą pobierane dane i jaki lag wystąpi, prędkość łącza to jedno, odległość serwerów i ich możliwości drugie...
Spychcio 157 Opublikowano 10 minut temu Opublikowano 10 minut temu Uff całe szczęście mam średniego neta, 600Mbit czyli da radę:))
DżonyBi 164 Opublikowano 5 minut temu Opublikowano 5 minut temu (edytowane) Ciesz się, ja 200Mbit LTE, ale na szczescie bez limitu miesiecznego. W przyszlym roku maja podlaczac swiatlowod u mnie na ulicy. Edytowane 4 minuty temu przez DżonyBi
Spychcio 157 Opublikowano 2 minuty temu Opublikowano 2 minuty temu No to fajnie, będziesz miał spokój z netem. Zwłaszcza, ze teraz są dobre ceny na 600/900/1000Mbit.
Rekomendowane odpowiedzi