Wasze kolekcje gier
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Eeee te ramki to widać tylko jak się poświeci bezpośrednio z bliska, a zdjęcie powoduje że wyglądają na kilka razy większe. Podczas normalnego użytkowania tego nigdy nie widziałem Przestańcie z lupą oglądać te monitory tylko grajcie... -
Przez Tornado3 · Opublikowano
Wyżej w temacie masz mój wynik w porównaniu do R7700x co ciekawe nawet z szybszą kartą bo 3080ti (mój z 3070). Wiem, że ciężko to pojąć, ale 12400f po OC to na dzień dzisiejszy najlepszy CPU perf/$ i jeszcze długo się to nie zmieni -
Przez caleb59 · Opublikowano
Z perspektywy osoby, która schudła ze 115kg na 90kg w kilka miesięcy powiem, że bywa ciężko - po pierwsze dlatego, że musisz sobie odmawiać tego co lubisz bo OCZYWIŚCIE to co smaczne to niezdrowe i człowiek przez to tyje. Dodatkowo należę do tego grona osób, które jak np. zaczynają paczkę czipsów to muszą ją zeżreć do końca, nie ma opcji by zostawiać "na później". Jeśli dłuższy czas jesteś grubasem to masz odpowiednio rozciągnięty żołądek, może powiększoną wątrobę a to wszystko wpływa na znaczny apetyt i jak zaczniesz nagle z dnia na dzień stosować się do diet to będziesz wiecznie chodził głodny dopóki żołądek i wątroba nie przywykną do mniejszej ilości żarcia co automatycznie wpływa korzystniej na zdrowie i wagę ALE - zawsze jest to "ale" - w tym wypadku moim zdaniem cały proces w zależności od organizmu trochę czasu trwa i tu właśnie ludzie najczęściej się wykruszają w swoich dietetyczno-kalorycznych postanowieniach - mam tak samo ale nie piszę tego tylko ze swojej perspektywy bo tak jak zasięgałem opinii to nie tylko ja jeden mam ten problem. Moim zdaniem trzeba w to wchodzić stopniowo, odmawiać sobie np. cukru do kawy, ograniczyć słodycze ale nie rezygnować kompletnie z cukru i produktów go zawierających bo będziesz czuł wieczne łaknienie. Już nie wspomnę, że brak cukru w organizmie = człowiek łazi zamulony i osłabiony. Trzeba nastawić się KONIECZNIE na jakiś wysiłek fizyczny - jeśli pracujesz fizycznie 8h dziennie to nie musisz ale osoby z siedzącym trybem życia/pracy muszą dodać jakiś sport bo zwiększyć spalanie. Proponuję bieganie bo jest chyba najtańszym możliwym sposobem na wejść w sport, które nie wymaga nie wiadomo jakiego nakładu finansowego - zacząć sobie od żwawszych spacerów, w zależności od organizmu stopniowo zmienić to na marszobieg - kawałek trasy spacerem, kawałek biegiem - urozmaicić sobie trasy jeśli to możliwe i dopiero przejść po śmiem twierdzić kilku miesiącach do właściwego biegania. Nie trzeba dymać po 10km czy więcej, wystarczy 5km codziennie i będą efekty - dłuższe trasy wymagają dłuższej pauzy między treningami. Trzeba być konsekwentnym - można śmiało olać diety czy sprawdzanie kalorii - szczerze statystyczny człowiek i tak wymięka i w końcu przestaje tego pilnować, zawsze mnie to śmieszyło bo albo ruszasz dupę albo nie ruszasz dupy i tyjesz - proste. Ruszać się, jakiś sport, żreć można wszystko tylko z umiarem i tu właśnie tkwi moim zdaniem cały problem - mieć ten umiar w żarciu - wtedy żadne diety czy kalorie nie będą potrzebne - zostawmy to ortodoksom. -
Przez Bzn · Opublikowano
Za 1399 jest Asus strix b650e-e, wart jest tej ceny? TUF i Tomahowk jakoś wizualnie mnie nie przekonują do tego chciał bym mieć wyświetlacz błędów i przycisk flash/reset -
Przez galakty · Opublikowano
Mam do 4070Ti, bardzo porządny kabel, siedzi ciasno jak diabli w gnieździe.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi