Kilka gratów pod AM5 i pod RTX 5090
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Nie było Stalkera przez ile, 15 lat? Głodni byli, dostali zimnego kebsa i w sumie na kacu to i tak smakuje -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Wiadomo, ze jak zlodziej kradnie tanie rzeczy to nie warto nic z tym robic bo to mala szkodliwosc Kolejne zalosne podejscie i tlumaczenia.... -
Przez aureumchaos · Opublikowano
nie, lepiej 24h cisnac proca bo moze sie wywali lub nie w tescie gdzie w realnym zyciu nigdy ten proc nie bedzie pracowac ;] -
Przez ju-rek · Opublikowano
Podsumujmy - bylejakość to moje drugie ja. Tak trzymać. No nic, pora spadać, szkoda prądu ... -
Przez Michaelred · Opublikowano
Wielu by się z tym kłóciło Sam to udowadniasz każdym wpisem. Takiego bezładnego bełkotu dawno tu nie było. Powtarzasz dosłownie 1:1 jak typowe tęczowe trollownie. Nie można wypadać bardziej stereotypowo niż ty to robisz. No tak ty się znasz na wszystkim. Pewnie też masz przodków stoczniowców nie to co ja No faktycznie argument. Ty nic nie udowodniłeś. Podałeś tylko jeden oklepany przykład. Jak dla ciebie to jest wielki dowód to pffff Jak widzisz jestem gotowy do dyskusji na 100%. Odbijam twoje śmieszne "argumenciki" i zaczepki personalne grzebiąc w nosie O mój samorozwój bym się nie martwił, ale o zbyt duża dawkę stymulantów, które przepisał ci lekarz
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi