Stellar Blade - PS5, PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LeBomB · Opublikowano
To ja mam pytanie dla formalności. Bo jak zapewne wszyscy wiedzą, często do wymiany zdań dochodzi w momencie gdy zachodzi po prostu różnica poglądów przy wymianie opinii. Czy w związku z tym nie wolno po prostu komentować czyjejś opinii i poglądów przedstawiając jednocześnie swoją opinię i pogląd argumentując przy tym, dlaczego z czyjąś opinią się nie zgadzamy? Chcę po prostu mieć jasność, jaki obszar dyskusji pozostaje. -
Przez Katystopej · Opublikowano
Ruscy już na pewno nad tym pracują, to nie Volvo że od 2017r się nie robią, bo nie ma po co nad tymi sterownikami pracować, za mało tego jeździ -
Przez Jaycob · Opublikowano
Oczywiście, że są: "naprawcie naszą grę za darmo". -
Przez hurragun9669 · Opublikowano
Cześć. Zdecydowałem się na złożenie polecanego przez ciebie zestawu czyli: - płyta Gigabyte Gigabyte B650 EAGLE AX AM5 - Procesor AMD Ryzen 7 7700 - chłodzenie procesora Arctic Freezer 36 - obudowa do komputera Phanteks XT Pro Tempered Glass Black Części powoli przychodzą i mam w związku z tym kilka pytań. Czy jesli do zestawu dorzucę jeszcze swoje stare GPU GTX 1660 Super oraz stary dysk Plextor BX - 256M8PeY i będę chciał sprawdzić działanie zestawu na swoim starym zasilaczu Corsair VS550 550 W to nie będzie wiązało się to z ryzykiem uszkodzenia czegokolwiek (oczywiście zasilacz w pełni funkcjonalny)?. Nie chodzi mi o testy w grach itp a jedynie odpalenie zestawu celem zainstalowania systemu i sprawdzenia czy wszystko hula. Na początek wrzucenie jednej kości pamięci RAM Kingston Fury DIMM 16 GB DDR5 6000 MHz to dużo gorszy wybór jeśli chodzi pamięć operacyjną aniżeli polecany przez Ciebie Patriot Viper Venom DDR 5 6000 MHz (Kingstona mogę kupować po jednej kości a nie zestawy - stąd pytanie)? I jeśli chodzi o zasilacz czy Corsair RM850e to dużo gorszy wybór i nie warto oszczędzać tych kilku groszy na tym komponencie? A może masz jeszcze jakieś inne, warte uwagi zasilacze 850 W pod późniejsza rozbudowę kompa o dodatkową pamięć RAM, dodatkowy dysk oraz lepszą kartę graficzną? Wiadomo, że czym mniej wydam tym lepiej (dla mnie ). I jeszcze pytanie od dodatkowy wentylator Arctic P12 PWM PST Czarny 120mm - czy jest konieczny na start i tak naprawdę po co mi on? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi