WUCHANG: Fallen Feathers
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Albo z fixem albo już lepiej na SDR grać, mi akurat HDR do D4 nie chciało się włączać, ta gra nie wygląda jakoś specjalnie. Przy PoE2 w HDR to jest badziew niestety. -
Przez galakty · Opublikowano
Pewnie za jakiś czas to już nie będzie nawet testów/porównań w natywnej rozdzielczości tylko DLSS. I teraz mamy problem. Bo wyjdą nowe karty i na jakim DLSS będą testować i porównywać? Najnowszym który działa GORZEJ na starych kartach? Czy na starym DLSS żeby pokazać realną przewagę? Chyba znam odpowiedź -
Przez Mistrz zakonu Paladynów · Opublikowano
@azgan Zassaj sobie z nexuna ten reshade fix hdr co wyżej podlinkowałem to dopiero zobaczysz hdr :p Diablo 4 ma zwalony hdr ale ten reshade to naprawia praktycznie w 100 proc Zbyt duzo gamma czy bieli jest bez tego Fixa sam zobaczysz różnice. -
Przez dannykay · Opublikowano
No cóż. Większość (nie mówię, że wszyscy) to nie są raczej tytani intelektu. Kolega ma lory i wozi auta do salonów. Jak już mu psycha siada i poopowiada co Ci goście wyprawiają, to się włos na głowie jeży. -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Teraz jest gorzej niż było, bo co z tego że auta na PL blachach jak najczęściej na blasze za szybą Jurij czy inny Misza i często prawko naprawdę znalezione w chipsach Choć mnie osobiście przykładowo nigdy nie drażniły wyprzedzające się ciężarówki, za co większość ma do nich pretensje. Zwolniłem, poczekałem i wyprzedziłem, bez spiny.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi