RX 7xxx (RDNA 3) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
@Klakier1984 zapisać się na wizytę może i można, ale specjalistyczne badania i zabiegi to koszmar. Nie będę na publicznym forum pisać jakie dokładnie mam zlecone badania, ale to jedne z bardzo popularnych. Liczyłem się z odległymi terminami, ale nie za rok lub 2 lata w znieczuleniu. Po to podwyższyli składki dla przedsiębiorców po polskim ładzie żeby to się skończyło. Jak ktoś już tu pisał w tym wątku to studnia bez dna bo lekarze jak każdy będzie żądał coraz więcej. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ja trzymam abonament dla siebie i córki, żona ma medicover, ja Enel med. Enel jest na tyle mały że co nieco można załatwić dość szybko. Ale i tak łatwiej wszystko ogarnąć w mojej małej mieścinie. No, póki co. I nie płacze z tego powodu - mimo że płacę 3 razy tyle co hubercik -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Z tej prywatnej opieki medycznej to jedynie PZU tak naprawdę miało (może ciągłej ma?) sens bo mając u niech wykupiony pakiet można było korzystać ze specjalistów we wszystkich naszych "prywatnych przychodniach" i nie zdarzyło mi się nigdy czekać dłużej niż 3 dni na termin. W poszczególnych placówkach jest dramat. Miałem kiedyś Luxmed i nie byłem do końca zadowolony ale to co teraz mam w Medicover to padlina totalna. Wiele spraw jestem w stanie załatwić szybciej w publicznej placówce. Naturalnie jak chcesz zapłacić za wizytę poza abonamentem to jak pisał @GordonLameman termin jest na już. Jeżeli komuś zdrowie dopisuje to abonament nie ma sensu. Lepiej te 2-3 razy zapłacić w roku i badanie masz od ręki. -
Przez znaFca · Opublikowano
https://videocardz.com/newz/msi-overclocker-says-latest-bios-is-now-waiting-for-next-gen-ryzen-cpus -
Przez Send1N · Opublikowano
Jak nie dostaniesz się do środka i wentylatora aby chociażby przeczyścić i nasmarować obecny bez wymiany to nic nie zrobisz ewentualnie schowaj skrzynkę do szafy aby stłumić dźwięk
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi