Skrypt czyszczący Win10/Win11
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez areczek1987 · Opublikowano
Tylko te 600w jest raczej nad wyrost. -
Przez VRman · Opublikowano
To nie jest typowe dla Twojego sprzętu. Spróbuj pogooglować, może na reddit zajrzyj. Nie wiem jaką bazę danych ma chatgpt, ale może tam znajdziesz rady co zrobić. 5800x3d i 4070 powinno działać, chyba, że masz tylko 16GB RAMu albo ustawienia wykraczają poza 12GB pamięci RTXa. Zgadywałbym, że pewnie coś w tle i wystarczy, że wywalisz np. MSI Afterburnera, czy sofcik od diod RGB w kompie (jak masz, nie sugerują, że masz, nie chcę obrażać nikogo, ale teraz to wszędzie wciskają ) albo może to jeden z tych przypadków, gdzie jakiś proces MEty musisz wywalić bo bruździ działając w tle. A bez VRu gra na pewno działa? Ja kiedyś sprawdzałem czemu mi się Spyro wywala. Z patchem do prawdziwego 3D dla 3D Vision wywalało mi po 10-30 minutach. W końcu się udało i grałem kilka dni, łącznie z 10 godzin i nic. Już myslałem, że wiem co było przyczyną a tu nagle znowu wywaliło -
Przez SebastianFM · Opublikowano
Kompromitujesz się coraz bardziej. Nikt mi nic nie musiał tłumaczyć i nie tłumaczył a ty w takim razie jesteś zwykłym kłamcą. -
Przez boban666 · Opublikowano
A co robicie z tym Power Down mode i Gear Down Mode. Pamiętam jak miałem 3600 to bawiłem się Ryzen Calculator i tam właśnie coś się robiło z tymi opcjami , tylko zapomniałem już co 😂. Aaaa który profil EXPO bedzie lepszy 36.36.36.68 czy 30.40.40.76
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi