Na moim inno jak puszczam właśnie smarka mam przy 890mV ok. 1600 RPM (rdzeń 62*C, memki 70*C) ale pamięci OC +3000MHz.
Jak długo pochodzi to jest odrobinę gorzej no ale na moje standardy jest OK, tym bardziej jak siedzę na słuchawkach.
Współczuję tym co myślą o FE jako o jakichś świętych gralach bo nieraz lud narzeka na kulturę i cewki.
I gotowe🙆 był problem z phanteks d30 140mm na froncie, weszły 3 sztuki ale musiałem zdjąć zaslepki z łaczen i zakonczen wentyli ponieważ nie szło zamknąć frontu🫣 jednak to juz wentyl 30mm
To nawet nie o prowizje chodzi a dostęp do wielu rynków zbytu. Lokalnie czy zwykłe allegro czy OLX nie mają podjazdu do vinted. Przydałoby się lepsze segregowanie ofert bo często ciężko jest coś znaleźć, ale chyba idzie ku dobremu bo w ostatniej aktualizacji apki dodali przewijanie w podgladzie zdjęć z ogłoszenia bez potrzeby wchodzenia w nie.
Ryzen 5500 jedzie na Słowację. Od początku roku na vinted siedzę a już 18 transakcji ogółem i oceny same 5.0. Jakie deale tam się robi to wie każdy kto śledzi co robię.
Rekomendowane odpowiedzi