Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Stjepan napisał(a):

Grałem w demo 1h, więcej czasu nie dałem rady, bo nuda i brzydota postaci mnie odepchnęła.

Też wczoraj grałem w demo typowy balas od Ubi. Do tego graficzne bida z nędzą dosłownie jakby ktoś ulepił gierkę pod poprzednią generacje konsol i dorzucił RT/PT, które wcale nie uratowało tej gry.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, tgolik napisał(a):

Przyjdzie Kadajo a za nim reszta malkontentów i skończy się Wasza sielanka. Gra odprzestanie Wam się podobać i też dowiecie się z jutuba, że Oulaws jest zupełnie do bani.

Tak samo w temacie the last of us 2 :) Masz myśleć tak jak ONI i ch... jak nie to zaraz jad z gardła i do skutku. 

13 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Dali najgorszą planetę jako demo które ma zachęcić do kupna:boink:

+1, niesamowite jakie błędne decyzje popełniają i uprzykrzają życie.

Edytowane przez jameshook93
Opublikowano
17 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Zamysł zapewne był taki, że to Tatooine - więc każdy szanujący się fan uniwersum zaklaszcze pośladkami z radości.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
56 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Mi akurat pustynne klimaty się zwykle podobają :E Ale to i tak nie ma znaczenia jaką planetę dali. Core gry, mechaniki itd. jest w całej grze podobne. Inne planety można sobie zobaczyć na youtube, że są inne :E W demku zobaczyć z czym się to je jeśli ktoś jeszcze ma jakieś wątpliwości :E

Mi się tego demka nawet nie chce ściągać. Może kiedyś jak już będę się mega nudził. Gra jest typowym średniakiem od UBI, nie jest wybitnie zła, ani nie jest dobra. Jest średnia. Można pograć, można olać. Ja olewam bo mam ciekawsze gry do ogrywania.

Ostatnio sobie ściągnąłem od UBI FC6, którego do dziś nie skończyłem i może mam z 30-40% fabuły zrobionej. Ściągnąłem, aby po testować proca. Gra też jest typowym średniakiem od UBI, ale jakbym miał w coś grać od UBI dziś to już tego FC6 bym wolał dokończyć niż te nowsze SW :E 

Edytowane przez lukadd
  • Like 2
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
11 minut temu, ODIN85 napisał(a):

FC 6 da się skończyć w 10 minut:E

FC5 napisy końcowe można w jakoś nawet 5 minut zobaczyć :E

Ale co z tego jak to zakończenie nie ma nic wspólnego z przejściem fabularnym gry, eksploracją świata i gameplayem.

Opublikowano
55 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Ale to i tak Cię znudziło to nic byś nie stracił:red:

To ukryte szybkie zakończenie to jest tylko nic nie znacząca ciekawostka.

FC5 wyjątkowo mi się podobał, chyba głównie przez ten klimat sekty i miejscówki preperskie, komiksy z ulepszeniami do zbierania :E jakoś całkiem przyjemnie mi się grało i skończyło tą część mimo, że oczywiście ta gra nie była w całokształcie niczym specjalnym.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
18 godzin temu, DITMD napisał(a):

Tzn jaki?

To zdjęcie, które wkleił Stjepan, jak i samao Tatooine, to jedno z najpiękniejszych filmowych wspomnień z mojego całego życia.
Logicznie nie da się tego wytłumaczyć, macie po prostu inne gusta :-)

Opublikowano

To bardziej klimat kinowy, przecież to klasyczny kadr Tatooine z binary sunset.

Nawet utwór Williamsa który przygrywa w tym momencie filmu ma tytuł Binary Sunset.

Każdy kto wychował się na filmowych gwiezdnych wojnach będzie miał sentyment do tego kadru.

• Like 1
Opublikowano
7 godzin temu, kptEnter napisał(a):

To zdjęcie, które wkleił Stjepan, jak i samao Tatooine, to jedno z najpiękniejszych filmowych wspomnień z mojego całego życia.
Logicznie nie da się tego wytłumaczyć, macie po prostu inne gusta :-)

No ja mam tak samo z SW ogólnie, ale skad nagle komentarz  o gustach? :E