Seria Legion, Legion Pro, Slim, Pro 5/7 - Oficjalny Temat
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez duniek · Opublikowano
gruz za 1k 4790k + BQ z97 pro gamer 16gb beast 1600 1080ti 240 ssd 1tb hdd xonar dx 850W smart buda chyba Thermaltake Core V71 swoja droga nie wyglada ale blachy grube i sztywne, koszyki z porzadnego plastiku (sztywnego) - nic sie nie gnie jak old corsairach itp srodek modularny duzo miejsc na chlodnice -
Przez VRman · Opublikowano
Dzięki, ale Mindstorm już wkleił ten dokładnie filmik kilka postów wyżej. https://forum.ithardware.pl/topic/8022-wojny-i-konflikty-zbrojne-na-świecie/page/297/#findComment-412122 (ale i tak zaraz go odpalę ponownie, bo to jest złoto - aż by się przydało mema albo piosenkę-mema z tego głosu zrobić, ale nie umiem ) Suuka! BLIARRRRRRRTTT!!! W pizdziet! -
Przez Tankietka · Opublikowano
Casuale muszą sobie popruć jak w CoD-ie. RIP RE. -
Przez VRman · Opublikowano
Bardzo bym prosił, żebyś sobie darował takie bzdury, gdy odpisujesz na mój post. Sporo osób nie czyta co piszę, ale przeczyta odpowiedź. I co wyniosą? Że posądzam moderację o bycie ruskimi trolami. Nigdy tego nie robiłem. Żarty żartami - to mi nie przeszkadza, luz. Ale potem muszę marnować czas na tłumaczenie się z nieposiadania garba i czterech nóg. Inaczej co chwila ktoś myśli, że jestem wielbłądem - bo tak wynika z czytania czyichś postów, które to sugerowały. -
Przez Dominix · Opublikowano
Dzisiaj doszedl, jednym slowem WoW BF V wyglada niesamowicie, a jakis film na yt w hdr to juz jest naprawde niezly efekt, jak za te 212 funtow, to sie oplacalo.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi