Seria Legion, Legion Pro, Slim, Pro 5/7 - Oficjalny Temat
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Crew 900 · Opublikowano
Z tego co materiały mówią i piszą to tak. np. Dużo jest tego. -
Przez wowo89 · Opublikowano
@toska78a po moim skrypcie nowy plan zasilania? testowałeś? powinno utworzyć plan zasilania "Ultimate Performance", jak to się ma do Twoich ustawień BIOS? fajnie byłoby usłyszeć opinię czy się sprawdza czy wymaga poprawki -
Przez Necronom · Opublikowano
Po co w to grać i tylko niepotrzebnie się irytować skora gra dalej jest zepsuta? Wywalić to w piździec i jak kiedyś naprawią. Mało to innych gier jest, żeby tracić czas na crapa. -
Przez bergercs · Opublikowano
Marta Styczyńska drStosponec7og1i73386a6u0uf74al.ihmami7ut61tigag c7zmcftg33d · Mam pytanko do osób posiadających LPG w baic 5. Jaki macie zamontowany reduktor. U mnie przy mrozach nie da się jeździć. Szarpie. Był już na serwisie ale jak zwykle nic nie pomogli. Znajomy podpowiedział że pewnie tutaj leży problem. Kamil Pietrzak Ja w bejning 7 mam tak że w duzy mróz jak chce przycisnąć to przełącza mi się na benzynę Adam Kowal Paweł Feli u mnie to samo. Przerywanie i szarpanie. Serwis rozkłada ręce Marta Styczyńska Autor Adam Kowal no mnie też powiedzieli że tak jest. I jeżdżę na benzynie bo szkoda auta Marek Wojciechowski Obiecujący współautor Masz gaz za 1 zł Marta Styczyńska Autor Marek Wojciechowski akurat nie. Płaciłam 7 tysięcy. Marek Wojciechowski Obiecujący współautor A to zmienia postać rzeczy przepraszam Tomek Żach Marek Wojciechowski nie za 1 zł tylko 7,5 tys PLN . ja właśnie zadatkowałem B7 . Ale nie wezmę od nich nic ponad podstawowy pakiet. Właczniee z tym ubezpieczeniem za złotówkę. O ile Chińczycy zrobili dobrą robotę z tymi autami.To dystrybutor i dilerzy sobie nie radzą. Marta Styczyńska Autor Adam Kowal a serwis dalej struga głupa że nie wie co jest grane. Skoro mój przypadek nie jest pierwszy to doskonale wiedzą. W poniedziałek zadzwonię jeszcze raz do Łodzi i dopytam czemu tego nie robią. Majkel Majkel To jest wada fabryczna przy silnikach w 5 i 3. Mi w 3 ta ich instalacja zajechala silnik, ze przy 8tys juz go zmieniaja Karol Płatników Marta Styczyńska Witam , u mnie pomogło pierwsze dwa trzy kilometry jadę bez nawiewu i włączonego ogrzewania po przełączeniu na lpg włączam ogrzewanie i nadmuch . To tylko moja metoda do niczego nie namawiam . *********
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi