Seria Legion, Legion Pro, Slim, Pro 5/7 - Oficjalny Temat
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez miro · Opublikowano
taki lektor to nie lektor, zakrzywianie rzeczywistości, mówiłeś że jesteś wielkim przeciwnikiem AI -
Przez Doamdor · Opublikowano
Tyle dobrego materiału opałowego zmarnowali, bogaci tam mieszkają. -
Przez Bono_UG · Opublikowano
Zejdźcie na ziemię, oskarżają go o nieuprawnione przekazywanie informacji. -
Przez VRman · Opublikowano
Ma ktoś jakieś pomysły co zrobić, żeby dało się zagrać w hotelu? Próbowaliśmy wczoraj, ale na hotelowym wifi kolegę wywalało i w grze i nawet czasem (choć rzadziej) z połączenia głosowego wbudowanego w Horizon OS na headsecie. Poradziłem koledze, żeby spróbował przepiąć na net ze swojej komórki, ale niestety problem pozostał. Hotel w Niemczech. Da się coś zrobić? Zakładam, że albo jest za duży tłok w wifi, albo wieczorem przeciążona sieć komórkowa, albo może hotel bierze internet też z sieci komórkowei i ogólnie w tym miejscu jest coś nie tak z zasięgiem. BTW. I tradycyjnie 1/3 gry w pizdu, bo zamiast grać, to trzeba się użerać z problemami. Jak nie tracking, to aktualizacja, jak nie to, to bugi w OSie, jak nie to, to bugi w grze, jak nie to, to problemy z netem, jak nie to, to z oświetleniem w pokoju (już powiedziałem kumplowi, że ma ze sobą po hotelach jakąś lampkę wozić, bo porażka była kiedyś jak jego Quest 3 nie radził sobie z tym co w pokoju dali jako "oświetlenie" ) PS. Dungeons of Eternity. Znalazłem maczugę i teraz jestem Zajebiście się tym wali kościotrupy po łbach. Po prostu czysty fun. Tylko trzeba odpowiednio wycelować i z podbiegu - zanim zdążą wyprowadzić swój cios. No i dobrze jest dostosować swój ruch pod frajdę z grania, a nie pod lenistwo. Można machnąć jakby się odganiało muchę, a można sobie "zasymulować" walnięcie pałą. A jak fajnie im te łby od tego pękają. Świetna sprawa, przynajmniej dopóki gramy na niskim poziomie trudności, żeby padali po jednym ciosie. Tradycyjna walka wręcz przy konieczności realnej walki mnie jakoś w żadnej grze nie bawi, a często irytuje. Ale odgrywanie roli jaskiniowca z maczugą mnie bawi tak bardzo, że jak próbowałem pograć łukiem, to się okazało, że mi skill wyparował i w nic nie trafiam, bo od miesiąca nie grałem.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi