ghostdog 1 006 Opublikowano 26 Listopada 2025 Opublikowano 26 Listopada 2025 Ja jestem zadowolony, The Outlast Trials chciałem ograć.
narmiak 126 Opublikowano 27 Listopada 2025 Opublikowano 27 Listopada 2025 Ja w sumie też, bo Lego Horizon było na mojej liście życzeń od jakiegoś czasu i nawet myślałem, czy by teraz albo przy następnej promce nie kupić nawet jak by było powyżej mojej oczekiwanej ceny. "Na szczęście" i tak nie miałbym czasu w to zagrać do tej pory i dlatego wstrzymywałem się z zakupem w normalnej cenie bo kolega polecał jeżeli lubi się serię Lego.
Elvis79 171 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Lepiej niż ostatnio, trochę gorzej niż przedostatnio, ogólnie całkiem OK.
ghostdog 1 006 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Bardzo ciekawy zestaw, choć ludzie pewnie i tak będą narzekać. Wo Long zawsze chciałem sprawdzić. Choć serii AC tak bardzo nie cenie, to pewnie Mirage przejdę (szczególnie, że ostatnio zrobiłem przygody wikinga, a także zaliczyłem Grecję i Egipt). Chyba najbardziej pasuje mi Granblue Fantasy: Relink.
hwdp43 1 830 Opublikowano 1 Stycznia Autor Opublikowano 1 Stycznia Godzinę temu, Elvis79 napisał(a): Ten ps+ to gówno jakich mało. fixd
Rekomendowane odpowiedzi