PlayStation Plus
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Framepacing nie istnieje na generatorze AMD -
Przez LeBomB · Opublikowano
A co ja napisałem później w tej samej odpowiedzi? Czytaj proszę całość ze zrozumieniem. Czekaj czekaj Mówisz że operatorzy są zaskoczeni dużą ilością zwracanych opakowań i na tej podstawie "na prosty rozum" wychodzi Ci, że zysk jest większy niż zakładano? Jak ludzie zwracają więcej opakowań niż założyli, to ten "zysk" mają mniejszy. Im więcej opakowań zwróconych, tym więcej kaucji oddanych, tym mniejszy zysk z kaucji. Tak to działa i z tym właśnie trzeba się liczyć. Za to zysk będzie większy ze sprzedaży PET. To były bardzo konkretne dane podające jaki % odpadów plastikowych jest prawidłowo segregowanych, jaki % z tego stanowi PET i wiele innych danych dotyczących przetwarzania i sprzedaży rPET. Jeżeli z tego dla Ciebie nic nie wynika, to nic nie poradzę. Tak, ale to nigdy nie było i nie powinno być ich głównym źródłem dochodu. Przyznaję również, że przeciwnicy systemu jojczą o to że muszą oddawać butelki w określone miejsca, a nie przeszkadzało im, że gminy zarabiały na ich butelkach 2 razy, raz za odbiór śmieci drugi raz za sprzedaż PET jako surowca. W ten sposób gminy zarabiają na wszystkich odpadach nadających się do recyklingu. W systemie kaucyjnym plastik zostaje w obiegu znacznie wydajniejszym przetwórczo, co też już pisałem, że ten sam PET w takim systemie da się przetworzyć nawet do 9 razy, w systemie gminnym 2 góra 3 razy. Podawałem mnóstwo danych. Kto je rozumie to rozumie, kto nie, jego sprawa. To tak jakbyś żądał, żeby browary zwróciły ci kaucję za stłuczoną butelkę. -
Przez caleb59 · Opublikowano
To jest gorsze od Smooth Motion Nvidii? -
Przez Ig0r · Opublikowano
Jak się ulepsza szarogrzywnych? Chodzi o to by mieli więcej ataku obrony itp. by ich wysyłać na odbicia fortów posterunków. Mam tych gości z 30 i są ciency jak siki komara bo mają po 0 pkt statystyk. Jestem gdzieś 9 rozdziale, a misje szarogrzywnych to obecnie odbudowa pailune, połowa została. Obóz mam na 3 poziomie. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
W tym konkretnym przypadku po pozbyciu sie intela to glownie cena jaka za niego dalem czyli 800zl
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi