Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Straszne badziewie dali na czerwiec. I jeszcze ten nieszczęsny BF, co jest już w abonamencie

Extra:

FBC: Firebreak (PS5)
    Battlefield 2042 (PS4, PS5)
    Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 (PS5)
    theHunter: Call of the Wild (PS4)
    We Love Katamari Reroll + Royal Reverie (PS4, PS5)
    Eiyuden Chronicles: Hundred Heroes (PS4, PS5)
    Train Sim World 5 (PS4, PS5)
    Endless Dungeon (PS4, PS5)

Premium:

Deus Ex (PS2)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja również porzuciłem te droższe abonamenty. Złapałem się na tym, że praktycznie nie gram w gry z Premium czy Extra. Zdecydowanie bardziej przydatny jest dla mnie EA Play. UFC 5, BF 2042, najnowsze NHL, NFL i to za 24 zł, nie 70. 

• Upvote 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niezły lipiec w ps plus extra/premium. Nie grałem w C2027, a podobno Banishers to całkiem dobry tytuł, szczególnie fabularnie.

Cyberpunk 2077 | PS5, PS4 (dostępne od 9 lipca)
    Abiotic Factor | PS5 (dostępne od 22 lipca)
    Banishers: Ghosts of New Eden | PS5
    Bluey: The Videogame | PS5, PS4
    Planet Zoo | PS5
    Risk of Rain 2 | PS5, PS4
    Tropico 6 | PS5, PS4
    New World: Aeternum | PS5
    Twisted Metal 3 | PS5, PS4 [PREMIUM]
    Twisted Metal 4 | PS5, PS4 [PREMIUM]

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Framepacing nie istnieje na generatorze AMD 
    • A co ja napisałem później w tej samej odpowiedzi?  Czytaj proszę całość ze zrozumieniem. Czekaj czekaj  Mówisz że operatorzy są zaskoczeni dużą ilością zwracanych opakowań i na tej podstawie "na prosty rozum" wychodzi Ci, że zysk jest większy niż zakładano?   Jak ludzie zwracają więcej opakowań niż założyli, to ten "zysk" mają mniejszy. Im więcej opakowań zwróconych, tym więcej kaucji oddanych, tym mniejszy zysk z kaucji. Tak to działa i z tym właśnie trzeba się liczyć.  Za to zysk będzie większy ze sprzedaży PET.    To były bardzo konkretne dane podające jaki % odpadów plastikowych jest prawidłowo segregowanych, jaki % z tego stanowi PET i wiele innych danych dotyczących przetwarzania i sprzedaży rPET.  Jeżeli z tego dla Ciebie nic nie wynika, to nic nie poradzę. Tak, ale to nigdy nie było i nie powinno być ich głównym źródłem dochodu. Przyznaję również, że przeciwnicy systemu jojczą o to że muszą oddawać butelki w określone miejsca, a nie przeszkadzało im, że gminy zarabiały na ich butelkach 2 razy, raz za odbiór śmieci drugi raz za sprzedaż PET jako surowca. W ten sposób gminy zarabiają na wszystkich odpadach nadających się do recyklingu. W systemie kaucyjnym plastik zostaje w obiegu znacznie wydajniejszym przetwórczo, co też już pisałem, że ten sam PET w takim systemie da się przetworzyć nawet do 9 razy, w systemie gminnym 2 góra 3 razy. Podawałem mnóstwo danych. Kto je rozumie to rozumie, kto nie, jego sprawa. To tak jakbyś żądał, żeby browary zwróciły ci kaucję za stłuczoną butelkę.
    • To jest gorsze od Smooth Motion Nvidii?
    • Jak się ulepsza szarogrzywnych?  Chodzi o to by mieli więcej ataku obrony itp. by ich wysyłać na odbicia fortów posterunków. Mam tych gości z 30 i są ciency jak siki komara bo mają po 0 pkt statystyk. Jestem gdzieś 9 rozdziale, a misje szarogrzywnych to obecnie odbudowa pailune, połowa została. Obóz mam na 3 poziomie. 
    • W tym konkretnym przypadku po pozbyciu sie intela to glownie cena jaka za niego dalem czyli 800zl 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...