GTA V
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Zaraz zaraz. To my mamy spierdzielać z kraju... DO ROSJI I BIAŁORUSI? Tam mamy szukać nowego, lepszego życia? Potencjalne setki tysięcy to kilku Pakistańczyków? Kilkaset Pakistańczyków dało radę zrobić dziury w tym płotku, przeciąć, przeskoczyć itp. a 20 milionów Polaków ma jego zdaniem dotrzeć pod ten płotek i tak umrzeć z nudów po kilku latach bezowocnych prób dostania się do kraju wolności jakim jest Księstwo Kartoflane Wielkiego Baćki? Szkoda, że ludzie marnują talenty. Z takimi umiejętności zachowania powagi przy wygadywaniu bzdur, gość mógł się sprawdzić jako aktor, satyryk, stand-upper, a wybrał bycie szkodliwym politykiem. -
Przez Kris194 · Opublikowano
I tak właśnie się kończy machanie szabelką przez tych pajaców Jak to ładnie ujął redaktor Wieliński choć w innej kwestii -
Przez Jinx · Opublikowano
Do mnie takie cukierkowe zakończenie and lived happily ever after w ogóle nie przemawia, a już na pewno nie w uniwersum TLOU. Natomiast nikt z Ellie nie zrobił idiotki, uwzam, że strasznie spłycasz jej postać. Ellie wkurzyła się na Joela, bo poczuła się zdradzona, przecież on sam przysiągł jej na końcu 1, że to co powiedział odnośnie wydarzeń z Salt Lake City to cała prawda. No i była konsekwentna, bo w końcu obiecała mu, że w razie gdyby było inaczej to się już nigdy do niego nie odezwie Do tego myślę dochodzi fakt, że gdzieś tam pod/świadomie nie chciała aby ktoś podejmował za nią decyzje odnośnie jej życia i śmierci. Nawet Joel. A to zachowanie z kolei łatwo zrozumieć znając biografię Ellie. Oczywiście, że jej chęć zemsty była zdecydowanie negatywna, na wielu płaszczyznach. Chociażby dlatego, że aby jej dokonać ryzykowała uwikłanie całej osady Jackson w konflikt z WLF. Do tego jej odejście osłabiało całą ich wspólnotę, plus kosztowało zapasy i broń , które Ellie zabrała ze sobą. Wcale nie uważam, że ktoś chciał ja obrzydzić, ona jest po prostu skonfliktowana i na swój sposób tragiczna, bo jej decyzje powodują dalszy wzrost przemocy i rozlew krwi. Z drugiej strony taka osobowość jak Ellie nie mogła pozostawić śmierci Joela bez opdowiedzi, zemsta była gdzieś tam od początku wpisana w jej życiorys. Także z każdej strony dupa W sumie wokół tego kilkusekundowego epizodu powstała cała oś fabuły 2 -
Przez Raiven · Opublikowano
Monitor odpalony, firmware najnowszy wgrany (nawet nie sprawdziłem czy czasem już z takim nie przyjechał xD). Greyscale na 95% marnie wygląda, do tego w jednym punkcie widać jakby ciemniejszy paproch (nie rzuca się w oczy przy innych jasnych kolorach). Zobaczymy za jakiś czas. Zastanawiam się czy zrywać folię ochronną czy póki co trzymać :P. Nie wiem czy to ma znaczenie przy ewentualnych zwrotach.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi