Gry VR - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Katystopej · Opublikowano
Dzięki EKG w Galaxy Watchu tata poszedł w październiku 23 do kardiologa, bo wykrywał arytmię. Na początku grudnia 23 miał operację serca przez otwarcie klatki piersiowej, więc najbardziej inwazyjna. Kardiolog z którym widzi się raz na 2-3 miesiące już wtedy potwierdził, że żyje dzięki zegarkowi za kilkaset złotych, bo nowego roku by nie doczekał. Żona ma lekką tachykardię, pod kontrolą tego samego kardiologa od 3 lat. Zgadnij dla czego poszła do kardio? Bo Huawei Watch Active czyli zwykła opaska pokazywała co chwilę skoki tętna powyżej 100, nawet podczas zwykłego spaceru, o czyw wcześniej zwyczajnie nie wiedziała, gdzie u mnie powyżej 100 mam raz na miesiąc może. Wszystkie badania porobione, holter kilka razy - okazało się, że serce ma jak dzwon, po prostu tak funkcjonuje jej organizm, ale kontrola u kardio raz w roku obowiązkowo, na szczęście żadnych leków nie musi brać. Nie można brać za wyrocznię medyczną czujników w takich urządzeniach, ale jeśli one pokażą nam jakieś odchyłki od normy to warto się tym zainteresować. Te czujniki nie są dla zabawy w tych zegarkach, to nie tak że inżyniery siedzą w laboratorium, przepalają miliony $ i robią coś niedziałającego, żeby robić ludzi w ciula Nie trzeba, tata tego nie kalibruje a pomiary w miarę się zgadzają z tymi u kardio. -
Przez Katystopej · Opublikowano
Chłopie, weź sobie zimny prysznic. Nikt już nie chce z Tobą rozmawiać. Podtrzymuje moje zdanie, temat zbędny i niepotrzebny. Wszystko odnośnie głównego pytania zostało napisane na pierwszej stronie. @Mar_s mógłbyś zamknąć temat? Szkoda rozpętywać kolejne kłótnie. -
Przez Maxforces · Opublikowano
nawet srednie wc tego nie ogarnia, przy 340 jest piekarnik szczegolnie latem. -
Przez Maxforces · Opublikowano
ale ogarniaja z kazdym wydaniem sterownika przy premierze miales problem nawet na r5 5600 obecnie juz nie masz bo wyniki sa bardzo zblizone z 9800x3d 5-6% a nie 20%+ -
Przez Pentium D · Opublikowano
@Maxforces Faktycznie, jest to napisane w ogłoszeniu. Wcześniej patrzyłem na telefonie i nie widziałem tej info. 340W to nadal dużo i normalne AIO tego nie utrzyma przez dłuższą chwilę.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi