Roman_PCMR 866 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia @Gret Jakas nowa mechanika dla wszystkich postaci? Ciiii nie mow, sam sprawdze 6 minut 1
Gret 557 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia Teraz, Roman_PCMR napisał(a): @Gret Jakas nowa mechanika dla wszystkich postaci? Ciiii nie mow, sam sprawdze nie więcej nie powiem 1
Little Sun 61 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia 9 minut temu, Slayer napisał(a): Ja mam dokładnie tą samą sytuację. Na discordach ludzie piszą, że ta dodatkowa notka to dick move ze strony GGG No, niektórzy mają tak
Roman_PCMR 866 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia 3 minuty Panowie!!!!! i co? dupa Dalej trzeba czekac! Zmniejsza wam sie kolejka?
Imm 275 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia (edytowane) Ja już w grze. No to lecimy. Edytowane 29 Sierpnia przez Imm 1 1
galakty 3 332 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia Pograłem 20 minut, no kurde jakoś inaczej tę grę się odbiera, znowu mnie naszła ochota na expienie 1 1
Gret 557 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia 10 minut temu, galakty napisał(a): Pograłem 20 minut, no kurde jakoś inaczej tę grę się odbiera, znowu mnie naszła ochota na expienie to co nocka?
dawidoxx 976 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia Trzeba robić nowa postac? Ostatnio grałem jakos w grudniu
dawidoxx 976 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia Dobra ja wlasnie zainstalowalem i zaczynam Fajnie ze dodali mozliwośc sprintu to teraz mozna lecieć przez mapki na pełnej
Imm 275 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia (edytowane) Mhm, jeden hit na pełnej i leżysz na ziemi, zdechniesz w sekundę jeśli jest kilka mobków. Edytowane 29 Sierpnia przez Imm 1
wrobel_krk 851 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia Zapomniałem już jak to na początku sezonu jest zamuła:) Exalty chyba szybko wypadaja bo mam 2 na 9 lvl i czas spac Duzo zmian w gemach np nie ma martial tempo
Roman_PCMR 866 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia (edytowane) Kurde, troche za latwo sie gra albo taki mam OP build Wiedzma - miniony jako tanki+damage a czarami dobijam. Bossy leca latwo, Czyszcze mape na 100% z questow i lokalizacji. No i za duzo leci gemsow....troche za latwo. jedna legenda juz mi wypadla ale mega srednia Szczeliny fajna sprawa. Sprint tez spoko tylko jak dorwa cie mobki to mozna zginac Ja na dzis koncze, ide spac. Jutro tez jest dzien a wy sie fajnie bawcie Edytowane 29 Sierpnia przez Roman_PCMR
dawidoxx 976 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia Faktycznie troche jest za łatwo.. Tak samo wybrałem wiedzme pod miniony i lecę jak przecinak. Na dziś koniec ale jutro pewnie pogram żeby dobić do 4 aktu 😁 1
Imm 275 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia Trzeci akt rozpoczęty, na teraz przerwa. Na jutro endgame w planie.
galakty 3 332 Opublikowano 30 Sierpnia Opublikowano 30 Sierpnia 9 godzin temu, Gret napisał(a): to co nocka? Panie, ja remoncie i przeprowadzce to ja zasypiam o 23 na kanapie Wracam do grania jutro prawdopodobnie, ale przyszłym tygodniu cisnę codziennie Wziąłem Deadeye póki co bo grałem poprzednio Sorką i chciałem coś nowego przyjemnego. I jakoś melee postaci nie bardzo lubię w takich grach, może rogue jedynie. 1
Brolly 765 Opublikowano 30 Sierpnia Opublikowano 30 Sierpnia Czy mi się zdaję że optymalizacja jest jeszcze gorsza albo podkręcili grafikę? na początku gry wszystko ultra z DLAA mam 40 fps (wiem że 3060 to złom ale wydaje mi się że było więcej)
wrobel_krk 851 Opublikowano 30 Sierpnia Opublikowano 30 Sierpnia Na pewno coś popsuli widziwlem że narzekali ludzie na czacie. Ja z 3080 nie zwróciłem uwagi 1
Brolly 765 Opublikowano 30 Sierpnia Opublikowano 30 Sierpnia (edytowane) 2 minuty temu, wrobel_krk napisał(a): Na pewno coś popsuli widziwlem że narzekali ludzie na czacie. Ja z 3080 nie zwróciłem uwagi Może nowe stery nvidi zjebane? bo poe 2 mi upomniało po paczu żeby zaktualizować i tak zrobiłem a potem dopiero włączyłem gre Edytowane 30 Sierpnia przez Brolly
Reddzik 2 776 Opublikowano 30 Sierpnia Opublikowano 30 Sierpnia Ja nie mam problemów z fpsem. Jedyny problem z grą mam taki, że mnie trolluje, zapewne wina że nie gram Wojem, bo lecą fajne sprzęty pod Woja, a ja na łuczniczce muszę się męczyć tym co mam, jeszcze unikat mi nie poleciał. Cóż jest jak jest trzeba to przebrnąć i zwyciężyć pecha w RNG. 2
Imm 275 Opublikowano 30 Sierpnia Opublikowano 30 Sierpnia Ja też zero problemów z fps. Myślę, że nic się nie zmieniło w tej kwestii, a jeśli w ogóle to na plus dla większości. Skończyłem IV akt, Interlude w toku.
Rekomendowane odpowiedzi