Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 godzin temu, Brolly napisał(a):

Jestem kaleką w tej grze xD

1 był warrior ale zbyt klocowaty i wolny, zrobiłem mnicha lepszy ale i tak dostaję wciry :E nie przepadałem za postaciami dystansowymi ale zrobiłem na próbę czarkę i na razie gra się git 8:E 

Mnich dobrze prowadzony czyści wszystko ekspresowo. ;) Oczywiście Sorka to nadal najbardziej OP klasa(pod Arc i nie tylko), pewnie znowu nerfy w najbliższej przyszłości.

Godzinę temu, galakty napisał(a):

Kiedy fabuła jest skończona? Muszę teraz zrobić 10 map jako quest

Skoro masz już zadanie na mapy to skończyłeś obecnie dostępną(50%) fabułę i jesteś w endgame(mapy).

Godzinę temu, Slayer napisał(a):

Fajnie gdyby ktoś zrobił test cpu w tej grze, chodzi mi konkretnie o porównanie modeli z x3d do "zwykłych".

Nigdy takowego nie będzie, bo nie ma szans na żadną powtarzalność w tej grze. Jedynie twórcy mogliby takowy przygotować.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Nie napisałeś wcześniej, że Skill :), zobaczę, ale tak niskiego chyba nie mam, za dużo tego wszystkiego trzymam w skrzynce. :D 

Edyta: najniższy skill gem jakie jeszcze mam(sam nie wiem jakim cudem się uchowały jeszcze, skoro już nie podnoszę nawet 15 czy 16) to 6 i  9 lvl. Jeśli chcesz mogę podać, ale pewnie jeszcze nie masz wymaganego poziomu postaci dla nich. Tak czy siak mogę Ci dać.

Edytowane przez Imm
Opublikowano
4 godziny temu, Imm napisał(a):

Skoro masz już zadanie na mapy to skończyłeś obecnie dostępną(50%) fabułę i jesteś w endgame(mapy).

Tak myslałem, ale wyglądało że jeszcze coś będzie dalej, w ogóle ta miejscówka do której przenosi jakoś tak słabo wygląda :E 

Muszę wrócić na Akt 3 i zrobić ołtarz ofiarny, bo jedno serce mi zostało, ominąłem jakoś. 

Opublikowano

Zrobiłem ten 3 akty zwykłe, zrobiłem sobie przerwę i jakoś dalej mi się nie chce robić 2 raz tego samego. Mam nadziej że te akty 4-6 jak wyjdą nie będą takimi flakami z olejem jak akt 3.

Może sobie pogram jeszcze kimś, albo dopiero jak wyjdą te akty kolejne.

Dobrze że 2 d4 s7 od 21 stycznia, na razie poe2 mnie zawiódł zwłaszcza po zachwytach wszystkich prawie;)

• Haha 1
Opublikowano

Cruel robi się dużo szybciej, może nawet o połowę. Mi łącznie zajęło 6 aktów niecałe 36 godzin. Nie padasz już na bossach jak szmata, tylko lecisz jak przecinak przez mapy. 

Ja D4 zaraz wywalam z dysku i nie wracam ;) 

• Upvote 1
Opublikowano
W dniu 26.12.2024 o 23:35, userKAMIL napisał(a):

Ja przed chwilą tłukłem bossa w 6 osobowej drużynie i ilość efektów cząsteczkowych to był jakiś kosmos. Piękna jest ta gra!

Boss

Na początku oglądam i myślę kurde super wygląda a chłopu nie tnie przy tylu osobach i tylu efektach, potem patrzę jeszcze na rozdzielczosc i widzę do wyboru 4k myślę wtf a potem jeszcze zdałem sobie sprawę, że tu leci soft do nagrywania, który tez kompa trochę obciąża  ; D no pierwsze co wracam do forum zobaczyć sygnaturkę bo może komp wpisany no i cyk, wszystko stało się jasne :E

Co tu dużo mówić, solidna maszyna panie kolego! Ja w przyszłym roku jak wyjdzie nowa seria to na bank już robię upgrade bo chce takiej płynności w takim party! :E

Mam tylko nadzieje, ze wystarczy moj ryzen 7700 żeby taką płynność uzyskać.

• Thanks 1