Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, galakty napisał(a):

Wychodzi mi jakieś 140k golda, to mało za respec? :D 

Dosłownie nic, jeśli jesteś już w endgame i robisz sensownie mapy.

Nie sprawdzałem dokładnie ile z jednej mapy(T12-15), mam w sumie, ale zapewne minimum kilkanaście tysięcy(i sporo więcej z map, gdzie masz drop golda +XXX%). 

Obecnie siedzę na 800k golda, a builda od A do Z zmieniłem już 7 razy.  

Opublikowano

Skorzystaj z tipa jakiego dałem wcześniej w tym temacie.

Jeśli Ci build pozwala, dodaj sobie trochę "%increased  rarity of items found" do tego na mapie pasywnej Atlas bierz wszystkie nody tego typu oraz wszystkie z Waystones.

Map wypada więcej niż możesz zrobić(przy założeniu, że nie padasz za często), więc się ich nie kupuje, nie wspominając już o fakcie, że wysoko poziomowych map kupić nie można.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, galakty napisał(a):

Tylko póki co to mi właśnie mapy nie wypadają zbytnio :/ 

Na trade stronie możesz je "kupić" za jakieś orby. I możesz robić odrazu T5 na przykład niż T2. I tak Ci będzie zaliczać, a już exp większy. 

Edytowane przez cherrz
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czemu wydawało mi się, że grasz na SF(self found, a więc bez możliwości trade), a to ktoś inny napisał.

W każdym razie jeśli będziesz chciał mapy tak powiedzmy od T6 do T9 to mogę Ci dać. Niższych poziomów nie mam.

Edytowane przez Imm
Opublikowano

Nie wiem czy mam czas i chęci żeby tak cisnąć, w D4 też się odbiłem od endgame. Znaczy tutaj na bank będę miał większą motywację, gdybym tylko tego frosta nie zmieniał -.-

Myślałem że będzie lepiej, ale mi hajsu nie starczyło i nie mam gearu pod lightning :E Także teraz nowa postać, bo już nic nie zrobię :E 

Opublikowano (edytowane)

Właśnie nic nie mam, nie wiem co ja odwaliłem, chyba liczyłem że kupię coś wstępnie za golda, a tu brak ;) Jedynie za exalty mogę coś dobrać

71 level, ale dobra, raczej sobie odpuszczę już tę postać

Edytowane przez galakty
Opublikowano (edytowane)

Ja że się pochorowałem to jednak 2 podejście robię rangerem i jak już wiem o co biega to nim się gra najlepiej. Po prostu jak sobie kupujesz broń i buty leveling już jest łatwy, boss Cię czasem zabije jak się zagapisz, ale nie ma już 5 minut walk jak na starcie:)

Na tym się wzoruje, ale trochę zmieniam:

https://maxroll.gg/poe2/build-guides/deadeye-gas-arrow-leveling-guide

Generalnie nie ma info w tym opisie o tym, że za exalta jednego można kupić:

https://poe2db.tw/us/Radiant_Grief

Nie trzeba wtedy flame wall używać bo wszystko się podpala i gas arrow automatycznie wybucha, 2x szybciej i wygodniej

Edytowane przez wrobel_krk
  • Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, galakty napisał(a):

Właśnie nic nie mam, nie wiem co ja odwaliłem, chyba liczyłem że kupię coś wstępnie za golda, a tu brak ;) Jedynie za exalty mogę coś dobrać

71 level, ale dobra, raczej sobie odpuszczę już tę postać

No to nie był dobry plan na zmianę builda. ;) W każdym razie, mam tą unikalną tarcze z tego builda, broń też odpowiednią, pierścionki bliskie polecanych w razie gdybyś jednak chciał.

• Like 1
Opublikowano

Zacząłem grać od wczoraj. Odblokowałem to drzewko Infernalist i skill z niego: Loyal Hellhound, ale reszcie nie mogę dodać punktów, bo jest napisane, że nie spełniam wymagań. Dlaczego? 

Opublikowano (edytowane)

Jakiej reszcie? 

Zrobiłeś 1 próbę Sekhema, czyli dostałeś 2 punkty Ascendancy, które ulokowałeś. Następna dwa dostaniesz, po kolejnej próbie(Chaos) itd, aż do czwartej próby, którą jeśli ukończysz to będziesz miał 8 punktów w sumie, maksimum jakie można mieć(ale to tak nie wcześniej niż koło 75-80 poziomu postaci).

Edytowane przez Imm
  • Like 1
  • Thanks 1