Zgłoś
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez TheMr. · Opublikowano
Abramsy w głownie mierze się modernizują niż produkują od nowa. Leopardy produkują od nowa i modernizują. Abramsow robią 12 miesięcznie, Leopardów bodajże 50 rocznie, i 70 modernizują. Zwiększają moce produkcyjne, budują nowe fabryki. -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Mojemu teściowi lata temu kaboom zrobił wodór gdy chciał go wrzucić do octavii i robił próby -
Przez kubikolos · Opublikowano
O tym właśnie mówiłem, faszystowski zdrajca cieszy się z porażki rdzennej ludności, na pclabie już przymiarki dobił do stawania przeciwko Polakom i Europejczykom. Tfu. Na kremlu to wyczytałeś? Trump już był prezydentem, nikt już nie wierzy w taką powtarzalną propagandę. Jeśli chodzi o NATO to robił tak: Wprost w twarz ich ośmiesza. https://www.forbes.pl/gospodarka/trump-naklada-sankcje-na-nord-stream-2-ue-potepia-dzialania-usa/3z9re07 Tym właśnie różniła się kadencja Trumpa od trolli którzy wtedy i dzisiaj powtarzają te same marne hasła. -
Przez Joloxx9 · Opublikowano
Ja mam tylko jedno pytanie, @Phoenix., czy podstawka dziala normalnie jak się konsole ma poziomo? Bo to jeden z powodów dla którego zmieniam zwykła
-
Aktywni użytkownicy