be quiet! Pure Power 12 M vs Seasonic Focus GX-750
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez KamcioGF · Opublikowano
Nigdy nie byłem fanem CODa ale dużo bym dał za FPSa z kampanią ala BF BC2 -
Przez Tornado3 · Opublikowano
U mnie na miękko robi VT3 z napięciem imc i tx 1.30v obstawiam, że u Ciebie jest kiepski bin na DDR, bo nie sądzisz, że 12900ks ma gorsze IMC od 12400f -
Przez Vulc · Opublikowano
Mój kontakt z tym rimejkiem to generalnie slodko-gorzka opowieść. Każdy ma jakąś grę "dzieciństwa", u mnie jednym z tych tytułów było oryginalne FF7. Wieść o nowej wersji mnie ucieszyła, ale zaproponowana forma - już mniej. Rozumiem co za tym stoi, nikt w tej sytuacji nie powie, że twórcy poszli po linii najmniejszego oporu. Dokonano gruntownych zmian, trochę klimatu podstawki się ostało, trochę zniknęło. Mam mieszane uczucia do wielu elementów, potrzebowałem sporo czasu aby to wszystko przetrawić. W końcu pierwszy remake zaczął sprawiać mi przyjemność, gdzie wcześniej kierowała mną głównie ciekawość. A nie jestem typem "konserwy", potrafię się zaadaptować, rozumiem potrzebę zmian. Zwłaszcza w produkcji sprzed niemal 3 dekad. Ukończę "jedynkę" i w okolicach świąt ruszę z Rebirth. -
Przez Send1N · Opublikowano
Może poczekaj jeszcze do końca tygodnia jak to mówią czy na 200% nic się nie stanie po przełożeniu zasilacza (losowy restart) za nim odeślesz
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi