Zdrutowane przez Pentiuma
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Frog67 · Opublikowano
Mnie ciekawi jaki będzie peak graczy na steam, myśle że 100-150k powinno pęknąć Byle by więcej od Veilguard -
Przez Vergil · Opublikowano
Cześć, szukam klawiatury i myszki bezprzewodowej które będą działać z odległości około 3-3,5m od odbiornika usb. Przetestowałem 2 Logitechy MK520 oraz MK330 i niestety przy tej odległości łapią one co jakiś czas laga, sytuacja nie występuje jeśli jestem 1,5-2m czyli problem jest chyba w zasięgu. -
Przez abudabi · Opublikowano
@AndrzejTrg Mam nadzieję, że dałeś radę i się nie poddałeś To na pewno nie jest najtrudniejsze z serii Soulsborne, ale na pewno najbardziej popieprzone i niesprawiedliwe. -
Przez Gonzo3211 · Opublikowano
Dzięki, czyli kupić już się nie da, ale od sprzedawców którzy mają klucze "na magazynie" da radę aktywować? Widzę że nawet na allegro jest tego "trochę" i też Turcja/ Argentyna. -
Przez lukadd · Opublikowano
Każda chociaż trochę większa premiera na steam jest nr. 1 w bestsellerach Ogólnie poziom zainteresowania można tak naprawdę oszacować po wpisach na forach w necie no i ruch jest tu naprawdę duży, ale przy takim np. Starfieldzie też był duży i każdy wie co wyszło. Chociaż sam i tak obstawiam, że ten Stalker jako gra będzie kilka poziomów nad Stafieldem czy takim Outlaws , ale co do jej premierowego dopracowania to mam spore wątpliwości.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi