Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

U mnie na 6950XT też ptm niczego nie zmienił względem zwykłej fabrycznej pasty jeżeli chodzi o temp rdzenia, hot spot trochę spadł, wszystko zależy w jakim stanie ktoś miał pastę fabrycznie nasmarkaną ;p w laptopach gamingowych jak to kładłem czy kładli inni na labie i dawali info co miesiąc jak to wygląda to zawsze było na plus + całkowity brak degradacji po czasie ;) Tylko że tam panują temperatury zazwyczaj powyżej 80c pod obciążeniem na cpu i widać przewagę ptm'a nad zwykłą pastą która się od wysokiej szybko degraduje.

Jeżeli ktoś zmienia na karcie i dostaje magicznie znaczny spadek temperatury na rdzeniu (nie mowie o HS) to znaczy że zmieniając na inną świeżą pastę też by tak było tylko że nie na zawsze.

Edytowane przez Send1N
Opublikowano
Teraz, Mar_s napisał(a):

No i jak już w końcu założysz ten plasterek, po dwudziestu próbach, to zawsze będzie idealnie nałożony co przy paście niekoniecznie jest prawdą.  :) 

Chcesz ten drugi karton kupić za 15 + 5 zł wysyłka DPD do punktu? 

Opublikowano

@Mar_s Zdrutowałem paczkę dla Ciebie. Sporo kur i jów przy tym poleciało bo nie dość, że ten płyn to jeszcze przeskakiwanie między oknami na telefonie aby to wypełnić to też szkoda szczepić ryja. Jeszcze mi jeden kod na tanią paczkę zeżarło bo się blik zawiesił przy płatności :cenzura:

IMG_20241119_114246.thumb.jpg.fc7cf2a447baef1e696278e6eac9d39e.jpgIMG_20241119_114300.thumb.jpg.ee3791fd290c8cf63e01bfede4626d9e.jpg

Opublikowano

Piękna paczka, ale nie musiałeś zdjęć robić bo przecież info od DPD dostałem, poza tym parę lat jakoś tam się znamy.  ;) 

No chyba że się chciałeś Crocsami pochwalić.  :E 

Opublikowano

Po tej akcji z płynem lepiej mieć zdjęcia bo zaraz jakiś kurier by chciał szybko hotspot zbić :rotfl2:

A laczki to jakieś podróby co mi je ciocia dała 16 lat temu i mimo upływu czasu nadal są o 4 cm za długie :lol2:

Opublikowano

Czyli już nie rośniesz raczej.  :P 

Też miałem podróby do ogrodu, tylko kobicie oryginały kupiłem żeby fizjo po bazie zabiegowej w "chinolach" za 25 zyla nie latała, bo głupio trochę.  :E 

Dzięki za szybką wysyłkę.  ;)

• Thanks 1