Zdrutowane przez Pentiuma
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez larry.bigl · Opublikowano
Dlatego mam dwie córki i potencjalnych zięciów do roboty będę gonił Mi siły nie brakuje, raczej chęci. Ostatnie dwa lata mocno wydrenowaly nas mentalnie. Trzymać kciuki, patrząc po dziadkach i rodzicach jeśli choć część dobrych genów mam po nich to za 20 lat nadal jak młody bóg Mój dziadek ma blisko 90 lat i jedynie teraz zaczynają kolana niedomagać. Jeszcze rok, dwa lata temu miał naprawdę dobrą kondycję. Babcia pod 80 i śmiga jak rakieta. -
Przez samsung70 · Opublikowano
pamietam jak przez kilka miesiecy sie jaralem, ze mam druga najszybsza karte na swiecie kocham moja 3080 bardzo mocno -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Dadzą atrakcyjną ale będzie tego tyle co kot napłakał i sklepy będą januszowały. -
Przez bofff · Opublikowano
@Elderja z lia li evo (z distro) 1. wywaliłem p360m i p280m x-flow, teraz mam 2x x360m +xt45 360 (dwustronne porty)+ 1080 2. uprościłem obieg (z 80cm rurek 14mm mniej!), 3. uprościłem wyjście na QDC na takie bez zaworku do obieg środek/obieg środek +zewnętrzna 1080 i.... minimalna poprawa flowu wygląda na to, że distro jest bardziej restrykcjne niz dość długi obieg na dwóch D5 max 190l/h, na jednej 120l/h, może z 3-5% poprawy, ale delta z 1-5C niższa zależnie od obciążenia, chyba x360m+xt45>p360m+p280m
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi