Zdrutowane przez Pentiuma
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Badalamann · Opublikowano
@Suchy211 Większość polityków lewicowych jest dziś w KO, podobnie jak większość elektoratu lewicowego popiera KO, nie Lewicę. Sama Lewica jest na granicy progu wyborczego. By go przekroczyć muszą mieć program/postulaty bardziej lewicowe niż KO. To jak sam zauważyłeś w znacznej mierze "wodolejstwo", bo i tak nie będą mieć tak silne pozycji by te bardziej lewicowe niż z programu KO, postulaty zrealizować. Podobnie pod względem populizmu wygląda "program" po drugiej stronie, w konfederosji. Tak samo mogą napisać dowolne brednie, nikt ich z tego nie rozliczy bo nigdy nie będą mieć możliwości by to realizować. Jak kiedyś będą rządzić to tylko jako przystawka do PiSu. Równocześnie jeśli chodzi o aktualne wypowiedzi i działania wszystkich polskich polityków to nie należy ich brać zbyt poważnie. To wszystko kampania wyborcza. -
Przez [email protected] · Opublikowano
Właśnie nie jestem wstanie ustalić czy z kartą było tak od początku kupiłem, ja i korzystałem z niej jak gdyby nigdy nic, ale ostatnio zacząłem kombinować z procesorem bo z nowym sezonem dostawałem spadków fps, bo Mysalem że to przez niego, ale okazało się że problem leży w karcie, podeślę pod wieczór ss bo chwilowo jej nie mam przy sobie ale już pod wieczór będę ją miał -
Przez creatinfreak · Opublikowano
A powie mi ktoś czy po skończeniu będzie można wrócić wyczyścić mapę albo chociaż czy będzie jakiś komunikat ostrzegajacy przed końcem ? -
Przez trepek · Opublikowano
A tak z ciekawosci - czym lecza za granica i co zalecaja?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi