Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Mar_s Strach to teraz z kompa wyjąć bo jeszcze jej się odwidzi a musiałem odkręcić kilka śrubek bo przez tego śledzia nie chciała siąść w slocie i jest teraz trochę naprężone pcb. Dwie rundy FS i jedną w Superce Extreme przeszła. HS max 85*C, nadal bez szyby i wentyle 2,2k rpm.

test.jpg

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Mar_s napisał(a):

Ten Smark to pirat że danych nie pokazuje?

Steam, ale taki uzdrowiony :Up_to_s: 

@Umpero @Send1N Założyłem, chwilę pochodziło i ten dolny zaczął delikatnie terkotać. Nie mam siły teraz sprawdzać co mu dolega. Może musi się dotrzeć. 

IMG20241127153040.thumb.jpg.6865977b366fb8bcafb75b7c23be79cb.jpg

IMG20241127153051.thumb.jpg.028b1c491de431946eae1bf3c544a7ee.jpg

IMG20241127153054.thumb.jpg.863aca8351d90f5a1e1a73a3e9843034.jpg

Przeinstalowałem sterowniki bo na pulpicie karta brała 50W. Teraz jest git a i limit zwiększył się do 295W jednak to był tylko peak.

Oddychator V2 nie mieści się tak jak pod 6700xt więc trzeba będzie wymyśleć coś innego albo sam UV załatwi temat. 

Edytowane przez Pentium D
Opublikowano
3 godziny temu, Pentium D napisał(a):

Rok temu kupiłem rtx 3080 po upadku, zresztą chyba brałeś udział w tamtej dyskusji i zwrot był był bezbolesny. Co prawda inny sklep, ale nie każdy każdego chce wydymać bo nie wszyscy są bi 8:E

BTW odłóż ze trzy plomby w razie czego xD

Na allegro to tam dużego ryzyka nie ma bo allegro może oddać kasę ;) W moim przypadku idiota zostawił sobie sprawny sprzęt(udawał idiotę) i do tego dostał zwrot pełnej kwoty z allegro.

Plomb to nie brakuje:E

• Haha 1
Opublikowano

Teraz bawiąc się w UV przypadkiem memki złapały 80*C a sam test w Furmarku już 30 minut leci. Wentylatory na karcie wydają z siebie dziwne dźwięki w zakresie 1300 - 1600 rpm no i ten na ramach będę musiał spojrzeć.

Opublikowano (edytowane)

To już później bo serio trzeba iść pospać trochę :E 

A tak BTW to ja nie wiem na co mi tak mocna karta, +45% względem 6700 XT

GxTPlH3.gif

i jeszcze brat powiedział, że po co ja to wziąłem na 2 raty payu jak on ma 10k pln w bonach czy jakiś kartach allegro i nie ma co z tym zrobić :E

Edytowane przez Pentium D