Piłkarska blabla
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DżonyBi · Opublikowano
W komputroniku 9800X3D za 2699. Ja jeszcze czekam. -
Przez kubikolos · Opublikowano
Bliższy byłbym stwierdzeniu że to "najgłupsze co można zrobić" w obecnym świecie niż "zawsze jest dobrze" Policzysz sobie "jakieś cyferki" a to co się faktycznie zmieni to poświęcisz swój czas w swoim prime time na rzecz zabezpieczenia interesu instytucji zamiast zostawić ryzyko na barkach tych instytucji i zająć się wyciskaniem z życia co się da. -
Przez huudyy · Opublikowano
Jest tu jakiś magik od niedostępnych części do aut? Potrzebne półośki przednie do A3 8P 2007 Sportback 3.2 VR6 Quattro, wersja z USA. -
Przez Vulc · Opublikowano
Kilka takich osób się trafi, ale większość jednak nie dała się porwać nostalgii. Gra ma w sobie wartościowy materiał, ale żeby do niego dotrzeć, trzeba przebić się przez ścianę niedopracowania, kiepskich rozwiązań gameplay'owych, błędów wynikających z pospiesznego developingu i braku jakiejkolwiek kontroli jakości. Nie jest zaskoczeniem, że wiele osób uzna samą próbę za marnowanie czasu. Podwójne standardy widać za to w recenzjach branżowych aż za dobrze, o czym już wcześniej wspominałem. Pierwsza z brzegu: Stalker 2 is nothing short of a miracle. Developed by Ukrainian studio GSC Game World over the course of seven years amid a pandemic and a war -- among many other challenges -- Stalker 2 is a labor of love and the best type of sequel one could hope for. Praktycznie każdy tekst zaczynający się od tego typu słów, to bardziej laurka niż rzetelna recenzja. Zrobiłem kolejne kilka H. W sumie gra miejscami przypomina... Death Stranding. Biegasz od gościa do gościa wyładowany jakimś złomem, a podczas tych maratońskich podróży jedyne co się dzieje, to zmienna pogoda. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Bedzie grubo, ja już mam krzesło Sam co prawda polować nie będę ale na Entertainment liczę
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi