trepek 1 345 Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października Został zatrzymany, info sprzed chwili.
nozownikzberlina 497 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października (edytowane) https://www.facebook.com/reel/1609608633744477/ zezwierzęcenie policyjne jest jakaś służba mundurowa w Polsce która nie nosi znamion patologii? Edytowane 22 Października przez nozownikzberlina
Camis 5 885 Opublikowano 22 Października Autor Opublikowano 22 Października Ten milicjant za składanie fałszywych zeznań przed sadem powinien wylecieć w trybie natychmiastowym. 1
Camis 5 885 Opublikowano 24 Października Autor Opublikowano 24 Października Mam coraz mniejszy szacunek do "policji" i ogólnie prawa... 2
Crew 900 999 Opublikowano 25 Października Opublikowano 25 Października (edytowane) W dniu 24.10.2025 o 21:13, Camis napisał(a): Mam coraz mniejszy szacunek do "policji" i ogólnie prawa... Bo to nastąpiła zwiecha systemu i nie wiedzieli co robić w takiej sytuacji. To jest właśnie dzisiejsza teraźniejszość. Idziemy dalej w ilość a nie jakość. Edytowane 25 Października przez Crew 900 3
Kyle 200 Opublikowano 25 Października Opublikowano 25 Października W dniu 24.10.2025 o 21:13, Camis napisał(a): Mam coraz mniejszy szacunek do "policji" i ogólnie prawa... ... jechała jak pijana swoją drogą. Natomiast milicja ... no cóż ... to nadal jest mentalnie milicja. 1 1
Camis 5 885 Opublikowano 26 Października Autor Opublikowano 26 Października To jest totalne dno a nie stróże prawa, babka popełniła rażące przestępstwo a milicja zaniechała działań. 2
Auberon 33 Opublikowano 26 Października Opublikowano 26 Października 17 godzin temu, Kyle napisał(a): ... jechała jak pijana swoją drogą. Natomiast milicja ... no cóż ... to nadal jest mentalnie milicja. Będą ja ścigać piechota? Był ostatni filmik o tym jak trzeźwą baba nie zatrzymała się do kontroli Zaczęli ja gonić samochodami, cud że babka była nie kumata i nie rozjechała samochodem policjantek, odjeżdżając w stronę zachodzącego słońca. A tak się skończyło na wybitej szybie i wywleczeniu jej w kajdankach.
Kyle 200 Opublikowano 26 Października Opublikowano 26 Października 53 minuty temu, Auberon napisał(a): Będą ja ścigać piechota? ... aż tak nisko oceniasz ich iloraz inteligencji?
huudyy 2 837 Opublikowano 27 Października Opublikowano 27 Października 19 godzin temu, Kyle napisał(a): ... aż tak nisko oceniasz ich iloraz inteligencji? nawet niżej.
Áltair 270 Opublikowano 27 Października Opublikowano 27 Października W dniu 25.10.2025 o 22:34, Crew 900 napisał(a): Bo to nastąpiła zwiecha systemu i nie wiedzieli co robić w takiej sytuacji. Może coś zrobią po numerach rejestracji.
kubikolos 1 324 Opublikowano 4 Listopada Opublikowano 4 Listopada Cytat 42-latek porwany w biały dzień w Olkuszu Mężczyzna został siłą wciągnięty do samochodu i wywieziony do oddalonego o 300 km powiatu pruszkowskiego pod Warszawą - poinformowała olkuska policja. https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-11-04/dramatyczny-incydent-w-olkuszu-42-latek-porwany-w-bialy-dzien/ standard #pieklokobiet dobrze ze chociaz pojdzie wczesniej na emeryture 1
Suchy211 1 253 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Dublujecie to samo w 2 tematach. moim zdaniem tematy do konsolidacji.
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada Dasz Pan jakiś link, tylko nie z fb 🙂
hwdp43 1 701 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada 1 godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a): Dasz Pan jakiś link, tylko nie z fb 🙂 https://tvn24.pl/lodz/lodz-to-nie-byl-alkohol-to-byl-udar-st8751251 1
Camis 5 885 Opublikowano 15 Listopada Autor Opublikowano 15 Listopada 1 godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a): Dasz Pan jakiś link, tylko nie z fb 🙂 1
Crew 900 999 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada Było też o tym w uwadze i wiadomościach. Policja zmanipulowała materiał czyli powycinali niewygodne fakty i udostępnili u siebie z pochwałami dla policjantów.
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 20 Listopada Opublikowano 20 Listopada I pomyśleć że to są dorosłe osoby, pełniące taką funkcję... Powinni od raz z roboty wylecieć... pierd*** krawężniki i mordy pokazać do wiadomości publicznej. https://www.onet.pl/informacje/onetszczecin/kilku-policjantow-zatrzymanych-za-znecanie-sie-nad-bezdomnymi-wstrzasajace-kulisy/59pd8ld,79cfc278 1
Rekomendowane odpowiedzi