Liber8 138 Opublikowano 24 Listopada Opublikowano 24 Listopada (edytowane) AI mi wypluł, że dokładnych raportów nie ma, ale ~90% to działania prawidłowe, a ~10% nadużycia władzy i inna patologia. To nadal bardzo dużo Dla księży wyliczył mniejszą patologię od policji Edytowane 24 Listopada przez Liber8
Killer85 52 Opublikowano Czwartek o 22:31 Opublikowano Czwartek o 22:31 (edytowane) 7 minut temu, Killer85 napisał(a): Cytat ja nie muszę znać przepisów na pamięć Cytat @szwagier_jestem9966 2 godziny temu Co za pani policjantka nie przegadasz a wystarczyło by podejść wystawić mandat i po sprawie ,ale nie ona wręcz ich broni masakra tffuu 5 Odpowiedz @szwagier_jestem9966 2 godziny temu 17minuta ja.pie dole co za patologia i oni noszą mundur tragedia niedouczone tłuki a nie policja Edytowane Czwartek o 22:36 przez Killer85
nozownikzberlina 505 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu https://www.o2.pl/informacje/lowcy-pedofilow-zatrzymali-niewinnego-mezczyzne-sam-wezwal-policje-7227438362119072a ale chlew. Można randomowego typa publicznie oskarżyć o pedofilię, a ten jak zadzwoni po policję, to go jeszcze skują i załadują do radiowozu. Powinien dostać kilka milionów odszkodowania od tych śmietników w strojach rutkowski gang i od psiarskich. Te grupy łapiące "pedofili" (99,9% przypadków to łapią jakichś upośledzonych gości którzy uwierzyli, że małolata chce się z nimi przespać xD) to jest totalne szambo. Oni chyba sami są pedofilami. Powinni ich pozamykać przynajmniej w psychiatrykach. Doprowadzili do samobójstw wielu ludzi. 1
ODIN85 3 518 Opublikowano 47 minut temu Opublikowano 47 minut temu Łowca jest tylko jeden Krzysztof Dymkowski z pieskiem Sara
Rekomendowane odpowiedzi