kanon7 118 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada Zapraszam do tematu skupiającego możliwość zebrania grupki / grupy osób do wspólnego grania multiplayer ze społeczności ITHardware Jak to widzę? Po prostu w temacie wpisujemy, dane (legendę) co poszukujemy: I. Call od Duty: BlackOps 6 (nazwa gry) II. PC (platforma PC / PS5 / Xbox itd.) III. 6 listopada godz. 21:00 / ew. piątek godz. 21:00 (data, godzina i/lub dzień tygodnia) IV. 5 osób / ew. @rurek_11 @odin69 @marceLLO (Ilość osób poszukiwany i/lub wskazujemy konkretne osoby) Mam nadzieję że temat się przyjmie dobrze
Dominix 38 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada to chyba warto podpiąć aby temat nie zginął
Keel 36 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Świetny pomysł Szkoda ze w multi jestem lama w każdym typie gier
kanon7 118 Opublikowano 5 Listopada Autor Opublikowano 5 Listopada W dniu 3.11.2024 o 10:14, Dominix napisał(a): to chyba warto podpiąć aby temat nie zginął Racja, @tomcug da radę coś w tym temacie zrobić? Z góry dziękuję 1
userKAMIL 199 Opublikowano 7 Listopada Opublikowano 7 Listopada Ja w Warzona czy teraz BO6 gram dość regularnie. Jak ktoś ma ochotę to dodawajcie do znajomych: Kucyk Zagłady#8741672 1 1
userKAMIL 199 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada U nas średnia wieku już to 45 lat ale miejsce się znajdzie. 1
AndrzejTrg 270 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada (edytowane) To jakby co, to rezerwuję Tooli Rooli Edytowane 8 Listopada przez AndrzejTrg
Rekomendowane odpowiedzi