-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Palladino1990 · Opublikowano
Rx 6600 dwie sztuki hellhound I sapphire pulse. 500 z darmową wysyłką InPost za sztukę. -
Przez Gret · Opublikowano
Masz 7950x3D i będziesz miał 9950x3D -
Przez Stjepan · Opublikowano
Jest kryzys wokenizmu, niepotrzebnych remasterów do ciebie mówię Sony, odtwórczości, wysokich cen i gównianych gier AAA uznawanych przez opłaconych dziennikarzy za nie wiadomo jakie 10/10. -
Przez sert · Opublikowano
Napiszę może coś bardzo niepopularnego. Dla mnie procesor powinien być (i tak mi się generalnie kojarzy) narzędziem uniwersalnym, tj. sprawdzającym się równie wydajnie w zadaniach rozrywkowych i produktywności. Te wprowadzone rozwiązanie X3D przez AMD zaburza moim zdaniem tą równowagę i dzieli procesory na te do gier i innych zadań. Nie podoba mi się to i uważam (pomimo posiadania 7900X), że takimi uniwersalnymi procesorami osiągającymi wystarczająco wysokie wyniki we wszystkich zadaniach pozostają na tą chwilę nadal procesory Intel 13/14gen, szczególnie biorąc pod uwagę obecną ich cenę modeli ze średniej półki. -
Przez Qrdello · Opublikowano
Jest już do odebrania. Trochę frustracji wczoraj było, bo mnie czas goni, ale ostatecznie wyszło ok.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi