Płyta pod 9800x3d
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Ale kto ich ma tego nauczyć ? Popatrz jakie popłuczyny Ubi wypuszcza. Zanim oni się czegoś naucza to Ubi zbankrutuje jeszcze 3 razy... Nie wiem co za tęgi umysł tam podejmuje decyzja ale normalnie trzeb mu pogratulować implodowania całej firmy. Pewnie tez jakiś świerzak... -
Przez Send1N · Opublikowano
Że jest smokiem bez cięcia zegarów masz dobrą platformę do tego typu kart pod 1440p jak cena nie gra roli i nie przeszkadza ci wysoki pobór prądu na stock to bierz, jakie napięcie na ramie masz i czy to nie jest tego typu stabilność że pasjans pająk działa bo nie wiem czy tracić czas na sprawdzenie tego u siebie płytę i pamięci masz dokładnie te same co ja dlatego mnie to zainteresowało, na 5600x wszystko powyżej 3800 z if 1900 było nie stabilne, na 5800x3d nie sprawdzałem nawet, przepisałem po prostu sprawdzony nastaw (4x8 3800 cl15) -
Przez PaVLo · Opublikowano
Właśnie tak poczułem się z tą przesyłką, chyba zmienili lokalnego kuriera na jakiegoś z lepkimi paluszkami, który chciał się dobrać do zawartości Przemyślałem sprawę i tak zdecydowałem, sprawa się już ruszyła i czekam na dalszy rozwój -
Przez Umpero · Opublikowano
@sideband w sumie to nie wiem czy do końca zrozumiałem... HDMI 2.1 będzie lepszym rozwiązaniem niż DP 1.4? Pytam w kontekście 4K 240Hz HDR. Ludzie na reddicie piszą, że HDMI 2.1 na OLEDach im obsługuje takie parametry. Zastanawiam się jak to się ma do tego, że wg specyfikacji HDMI 2.1 to 4K 120Hz HDR. @Spychcio Przecież już Gigabyte sprzedaje monitor z DP2.1. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Cyrk co tu się odwaliło. Czekam na dalszy rozwój sytuacji.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi