RyszardGTS 517 Opublikowano 25 Listopada Opublikowano 25 Listopada Atom wróci i przyjdzie wraz z nim terror i zniszczenie
Colicab 16 Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada (edytowane) A na labie to już nie pisał Edytowane 26 Listopada przez Colicab
GordonLameman 815 Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada I nie ma Atoma nawet nie musiałem się plamić zgłaszaniem 1
RyszardGTS 517 Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada Leeloo pokazał się na pclabie, mam nadzieję że się tutaj zajestruje.
Colicab 16 Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada (edytowane) Takie cuda pójdą w niepamięć privek z klocuchem Edytowane 26 Listopada przez Colicab
RyszardGTS 517 Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada Paaaaaaaanie 9 lat wstecz? nie ma szans bym to pamiętał
Colicab 16 Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada 2 minuty temu, RyszardGTS napisał(a): Paaaaaaaanie 9 lat wstecz? nie ma szans bym to pamiętał Ważne że czujesz skruchę Był jeszcze Rubcil i Keyser_soze. Nie wiadomo co z nimi.
RyszardGTS 517 Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada 15 minut temu, Colicab napisał(a): Ważne że czujesz skruchę Był jeszcze Rubcil i Keyser_soze. Nie wiadomo co z nimi. Mea culpa, mea culpa, moja bardzo wielka mea culpa Rubcil? bardzo ładne CV ostrzeżeń ( ), nie zbanowany, od bardzo dawna nie widoczny na pclab Keyser_Soze też łądne CV ostrzeżeń ( ), nie zbanowany, praktycznie od dwóch lat nic nie pisze (czasami wejdzie coś poczytać/popatrzeć) Keyser_Soze by się przydał w politycznym, mądrze pisał.
Jinx 88 Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada W dniu 25.11.2024 o 22:25, Zhao napisał(a): Atomowa Sprawiedliwość jest Atomowa Ktoś zapomniał,że to nie Pclab i nie robi się burdelu poza śmietnikiem Dlaczego wywaliliście jego posty ze śmietnika?
Zhao 72 Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada 2 minuty temu, Jinx napisał(a): Dlaczego wywaliliście jego posty ze śmietnika? Był niegrzeczny W związku z tym został zbanowany - wszystkie jego posty zostały wyrzucone
Jinx 88 Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada (edytowane) Automatycznie? Tzn. forum tak dziala? EDIT: Wygląda mi to jednak na indywidualną inicjatywę, troche taka cenzura prewencyjna, żeby resztę ustawić do pionu za wczasu. Także, nie moje klimaty. Edytowane 26 Listopada przez Jinx
hwdp43 249 Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada 38 minut temu, RyszardGTS napisał(a): Mea culpa, mea culpa, moja bardzo wielka mea culpa Moja kupa , moja kupa , moja bardzo wielka kupa
RyszardGTS 517 Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada Godzinę temu, Jinx napisał(a): Automatycznie? Tzn. forum tak dziala? EDIT: Wygląda mi to jednak na indywidualną inicjatywę, troche taka cenzura prewencyjna, żeby resztę ustawić do pionu za wczasu. Także, nie moje klimaty. Admin Atoma skasował, Atom może za szybko się odpalił i zaczął przepychanki z adminem, admin zrobił mu K.O. już przy pierwszym podejściu (zobaczymy czy tylko posty wyparowały a Atom ma np: karę na jakiś czas czy faktycznie dostał permbana) 46 minut temu, hwdp43 napisał(a): Moja kupa , moja kupa , moja bardzo wielka kupa
Ayane 13 Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada W sumie po grafikach jakie zapodał niespecjalnie mnie dziwi, że został ewakuowany. Zrobił wejście smoka.
RyszardGTS 517 Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada To fakt, troszkę przesadził "a na forum wchodzę z drzwiami i futryną"
Jinx 88 Opublikowano 27 Listopada Opublikowano 27 Listopada @RyszardGTS skoro tak to do bani z takim moderowaniem.
Colicab 16 Opublikowano 27 Listopada Opublikowano 27 Listopada Przeglądam PM na labie, mam ich ponad 80 stron. Do bani jest, że jak ktoś nie ma konta to jego wypowiedzi są usuwane i nie wiem z kim gadałem. Oprócz nazywania Vegi homofobem znalazłem, że jeszcze tu DDiablo brakuje
lewuS 31 Opublikowano 27 Listopada Opublikowano 27 Listopada W dniu 25.11.2024 o 22:14, JestemKotem napisał(a): @lewuS Ty byłeś z Koluszek? zgadza się
Umpero 246 Opublikowano 27 Listopada Opublikowano 27 Listopada 17 godzin temu, RyszardGTS napisał(a): Keyser_Soze by się przydał w politycznym, mądrze pisał. Rurki nosił.
Colicab 16 Opublikowano 27 Listopada Opublikowano 27 Listopada Wszyscy znają grę "dostań bana za jedną literkę". To może nowa wersja: N
Rekomendowane odpowiedzi