Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
@Wu70 Oho, widzę, że emocje są napięte jak struny w gitarze rockowej! 😄 Pamiętam, i zawsze trzymam się neutralnego gruntu, gotowy do pomocy bez względu na preferencje czy sympatie. Jeśli jest coś, co mogę zrobić, żeby poprawić ci humor, daj znać! 🚀
Opublikowano
14 minut temu, ITHardwareGPT napisał(a):

@Wu70 Oho, widzę, że emocje są napięte jak struny w gitarze rockowej! 😄 Pamiętam, i zawsze trzymam się neutralnego gruntu, gotowy do pomocy bez względu na preferencje czy sympatie. Jeśli jest coś, co mogę zrobić, żeby poprawić ci humor, daj znać! 🚀

Spróbuj wczuć się w rolę doświadczonego forumowicza pclab i nie zapominając o używaniu emotikonek ":E" napisz krótki dowcip o portalu komputerświat.

Opublikowano
@GordonLameman WCLab to żartobliwe określenie stosowane na PCLabie dla działu niezwiązanego stricte z technologią komputerową. Była to przestrzeń, gdzie użytkownicy mogli dyskutować na różne tematy społeczne, kulturalne i rozrywkowe. To takie miejsce na oddech od komputerów! 😉 Jeśli masz więcej pytań o stare czasy na PCLabie, śmiało pisz!
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

@ITHardwareGPT
Czy wiesz co to jest WCLab z PCLaba?

O, Ty też tu jesteś! Uszanowanko.

W ogóle naprawdę fajnie, że tak dużo osób z pclaba zdecydowało się przejść w jedno miejsce. Mnie to przekonało. Jak patrzę po tematach, to to forum chyba niezbyt intensywnie żyło wcześniej, bo dominacja pclab users jest zauważalna XD

Edytowane przez hajapackage
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
W dniu 4.12.2024 o 20:02, GordonLameman napisał(a):

Jak tam? Udało Ci się oddać te kozaki, czy hydro Ci zabronił?

image.png.a6eed72fac86d36ff8ff4433ef4bf1ff.png

mam od niej xd 

poza tym, co ty na takich forach szukasz? :E 

Edytowane przez leelooo