Nowy komputer lub modernizacja aktualnego.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Mar_s · Opublikowano
Dlatego byliśmy szczególnie pobłażliwi, przynajmniej ja. Ps: Panowie, mamy tydzień już z małym okładem za sobą, 14 stron wątku, i żadnego bana, doceńcie to i nie przesadzajcie. Politycy mają nas wszystkich gdzieś, bez względu na aktualne "barwy klubowe", nie ma sensu skakać sobie do gardeł dla ludzi mających z reguły kręgosłup moralny dżdżownicy. -
Przez Spl97 · Opublikowano
Zarówno Jaga jak i Legia z 9 punktami de facto już mają zapewniony awans do co najmniej rundy barażowej w lutym przyszłego roku. Jeszcze przed rozpoczęciem tej fazy rozgrywek eksperci wyliczający zgodnie stwierdzili. że do awansu do rundy barażowej wystarczy 7 punktów i na 99,99% taki dorobek będzie progiem do zajęcia co najmniej 24. miejsca w zbiorczej tabeli, natomiast na bezpośredni awans do 1/8 finału poprzez zajęcie miejsc 1-8 w zbiorczej tabeli trzeba mieć uzbierane 13 punktów i więcej. Ew. 12 punktów, jeśli zajdzie co najmniej kilka korzystnych scenariuszy. Jaga i Legia są na najlepszej drodze do bezpośredniego awansu do 1/8 finału, Jaga ma większe szanse, gdyż ma przeciwników, z którymi może poradzić, natomiast Legia na trochę trudniejszych przeciwników + ostatnia kolejka na wyjeździe przy sztucznej murawie. -
Przez michaelius33 · Opublikowano
To zależy czy liczymy gry na PS5/PS6 jako exy Bo jak w tej generacji cross gen trwał 3-4 lata to w kolejnej będzie tylko gorzej. Realnie to ja się spodziewam, że 3-4 lata to będzie akurat tyle czasu by maszynę o mocy zbliżonej do PS5 Pro zacząć sprzedawać w cenie 500 euro. -
Przez MainDaanav · Opublikowano
Witam. Do sprzedania podsiadam chłodzenie wodne Corsair Hydro Series H105 Link: https://allegrolokalnie.pl/oferta/corsair-hydro-series-h105-qgm Niestety jako osoba prywatna nie mogę tego wystawić na zwykłe allegro. allegro namieszało ostatnio
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi