Rozmowy o moddingu, LC itp.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez jarux · Opublikowano
Zgadzam się, taki powiew "normalności", tylko dlaczego nie ma portu hdmi z tylu? -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Nawet w tym scenariuszu 5090 poradzi sobie lepiej w 8K niż 5070 w 4K. -
Przez VRman · Opublikowano
5070 Ti update 3800zł padło 4000zł padło 4070-4200 w tej chwili walczy, ale też raczej nie powalczy długo. Z kodem jest jeden model do wyrwania za 3999, bo 4200 minus kod na -5%. Ale ten wyjątek też odleci, gdy cena 4200 padnie, a to raczej tylko kwestia czasu. Tymczasem RAM po lekkich spadkach się zatrzymał. Nie spada, nie rośnie. Ceneo przy szukaniu 32gb 6000 cl30: Myślę, żeby teraz wrzucać taki update z raz na tydzień, bo jest spokojnie. Jak ktoś ogląda ceny czego innego i sam z siebie się interesuje to zachęcam do robienia takich wrzutek. Może 5080, 5090 albo Radki. O SSD jest osobny wątek, choć moim zdaniem niepotrzebnie. Pogadać o przepompowanych cenach podzespołów do PC, o panikach lub innych powodach, możnaby dyskutować tylko jednym, bo przecież temat jest wszędzie ten sam, bo i przyczyny te same. -
Przez bourne2008 · Opublikowano
To są zupełnie inne filmy. F1 jest nowoczesny i efekciarski a Le Mans to jednak fabuła, świetna kreacja Bale-a i no i jest poruszający. Co kto lubi, mi się zdecydowanie bardziej podobał Le Mans. -
Przez Raiven · Opublikowano
@Lameismyname@CajraX i kto tam jeszcze posiada Gigabyte MO27Q28G Z jakich ustawień korzystacie? Przykładowe co znalazłem https://www.youtube.com/watch?v=ojGYClAHpZE - tutaj polecane przez TFTCentral https://www.youtube.com/watch?v=zGhJ_lc-zOc - tego od Stilgara jeszcze nie oglądałem
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi