Rozmowy o moddingu, LC itp.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
Ja nie chcę nasuwać, naciągać na zakup. Ja jestem zadowolony, też uważam, że to jeszcze nie teraz na OLED, szczególnie, że mam swoje powody, dla mnie to mała przepaść, duża to byłaby w przypadku OLEDa. Sam wiesz czemu koledzy na forum tak piszą, sam też rozumiem. Jak masz aktualnie jakieś obiekcje, jesteś zrażony przez ten problem z monitorem to praktycznie jak chcesz coś innego niż obecny LG, to chyba nie ma innego wyboru, jeszcze masz Xiaomi jako alternatywa w tej cenie jeśli mowa o stricte mini ledzie jako zapchaj dziura za OLEDa. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Dokladnie tak, dobrze zoptymalizowane 6000 na 1:1 dzielniku daje realnie najwieksze korzysci, wyzej mh to juz kwestia sztuki cpu, gdzie tylko 2szt, ktore mialem chyba z 10 szt cpu to potrafily. A krecenie ram na dzielniku 1:2 i 8000+ to juz zabawa pod AIDE jak ktos lubi to nikt nie broni sie bawic. na intelu tez do pewnej granicy sie fajnie skaluje wydajnosc w grach, a pozniej jest kapa bo trzeba luzowac timingi ale mhz beda pompowac transfer w aida -
Przez wallec · Opublikowano
Z racji, że kupiłem dla testów i overclockingu 7900 GRE, to przeglądam sobie recenzje i co? AMDDIP 60fps + ścinki 155fps 155fps 95fps Dlatego testy z gameplay są tak ważne bo wystarczy chwilę poczekać, zrestartować licznik FPS i na wykresie tego nie widać -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Ale po co Ty mi to mowisz?? Obecna plyta to nie moja jedyna na AM5 i nie jednegoi kompa skladalem juz na roznych, zero problemow jak sie wie co robi -
Przez DrLecture · Opublikowano
Nie ważne czy masz a-die czy m-die, to fakt luźno 65535 itp ustawisz, ale nawet topologia różnych płyt - najgorsza na asrocku, więc jeśli masz od początku asrocka i ciągle przepisujesz potem te ustawienia, to będzie działać, tylko na średnim asusie a-die ustawisz 26 (ten timing i tak na d5 jest mało istotny) - 34 lub 36, czego nie powtórzysz na asrocku. Te najbardziej istotne jak nawet trfc, to już pomijając, że zmień z czegokolwiek na Asusa… 10 min trfc sensownie ustaw… powodzenia. Nawet jak masz gotowe timingi na jednej płycie, samym trfc na innej możesz coś ugrać, jeśli 10 min Ci ta to starcza… to albo geniusz albo bezsensowne flexowanie
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi