Zamawiałeś już kilka razy MSI i były inne w tym sensie czy tylko różni się zdjęcie od realnej plomby?
Zdjęcia to są foty kolesia co robił te plomby nie mam innych To cały czas ta sama partia plomb bo mam tego jeszcze dużo...... Nawet nie pytałem czy klepie też inne plomby.
Ja kończę 3 akt tym rangerem/deadaye gas arrow 3 skille tylko do klikania, większość czasu tylko gas arrow i butelki many, super szybki leveling, pod koniec strzela jak karabin maszynowy. Jak ktoś się mećzy za bardzo kupujesz w kolejności, bron z wysokim dps, buty z maks prędkością jaką sie da, potem już co tam potrzeba np unikat jak ja co upraszcza i przyśpiesza grę i leveling łatwy jak w d4 tylko dłuższy. Kwestia ogarnięcia tej gry i handlu
Areczek zawsze będzie robił wrażenie, szczególnie LE, bo jest w mniejszości. Wyróżnia się a czy negatywnie czy pozytywnie to już kwestia indywidualna.
A sterownik właśnie ściągam jak tylko dostałem powiadomienie
Nowe sterowniki z WHQL z końcówką 6449/6256. https://www.intel.com/content/www/us/en/download/785597/intel-arc-iris-xe-graphics-windows.html
Przy tych kwotach i dostępności można sobie odpuścić do ustabilizowania się sytuacji, a za rogiem nowe karty od konkurencji i wrażenia ARC nie będzie robił.
Rekomendowane odpowiedzi