40 ton czyli waga ciężka na ITH
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ryba · Opublikowano
Poprosze w takim razie liste gier w ktorych jest zauwazalna roznica bez lupy w trakcie normalnej rozgrywki i stabilne 60FPS zamiast 30FPS w podstawie Final Fantasy i....? -
Przez voltq · Opublikowano
A co jest w tym złego żeby zrobić międzynarodowe śledztwo? Dlaczego Rosja się zgodziła na to śledztwo a Ukraina nie ? Skoro to Rosja niby dokonała tej masakry to dlaczego Ukraina się nie zgadza? Gdzie tu logika bracie ? Podawanie preparatu w fazie testów nie jest eksperymentem medycznym ? To nawet prosty Janusz spod butki z Piwem takich głupot nie wypisuje bracie Nawet sam pfizer się przyznał do tego że to eksperyment medyczny producent tego wynalazku To są właśnie te twoje nielogiczne krzyki bracie , logika i samodzielne myślenie to podstawa , dlatego jesteśmy w takim marazmie gdyż tego brakuje w Polsce @ghostdog ja jeszcze nie mam swoje kandydata na prezydenta w Polsce i wątpię żeby taki się znalazł -
Przez ghostdog · Opublikowano
Te całe prawybory w KO to była akcja na umocnienie Czaskowskiego. Tak duża przewaga jest aż śmieszna. Jeśli według sondaży kandydat KO (niezależnie czy to Czaskowski lub Radzio) wygrywa z kandydatem PiS, to powinni wybrać tego drugiego. Czaskowski miał zawsze z górki. Wygrana w Warszawie to żaden sukces, natomiast stolica to taki samograj , tam kasa sama się robi. Nie trzeba być wielkim strategiem aby miasto się rozwijało. Wystarczy nie przeszkadzać i zajmować się podstawowymi rzeczami. To jest mój kandydat -
Przez Katystopej · Opublikowano
Jedne z ostatnich porządnych aut z legendarnym, pancernym 2.0 hdi -
Przez Kadajo · Opublikowano
Bo tak to wygląda, różnice są naprawdę marginalne. Ale jeśli ktoś uważa inaczej czy dla niego jest dzień vs noc, spoko ma prawo tak uwazac i mieć takie odczucia. Nie ma tez za bardzo co się przejmować jak ktoś tam dla beki się podśmiewa. Pożartować sobie zawsze można.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi