be quiet! Light Base 900
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez adashi · Opublikowano
A kto oprócz demisterów na serio rozważa odzyskanie okupowanych obszarów? Czyżby nikt? -
Przez DarkeVo · Opublikowano
Może i jest najlepiej ale skoro mam podłączone wszystko jednym przewodem a mam ciszę i dobre temperatury to po co mi dwa dodatkowe przewody. W alf też był jeden i wszyscy byli zadowoleni😂 a tak mam wszystko osobno uzyskać żeby mieć gdzieś stopień mniej bo nie ma co się oszukiwać że będą jakieś duże różnice -
Przez Reddzik · Opublikowano
Ja nie mam czasu na przejście gry, mnie nie goni abonament, że mam na miesiąc i muszę go przejść, ja sobie zwiedzam, ganiam za jednym czy drugim, robię poboczny quest, główny i konsumuję gierkę wiedząc, że jutro nie skończy mi się czas na granie. -
Przez rzymo · Opublikowano
Moje skromne zdanie: - mam pierwszy wypust CAL, Senki HD-330 i droższe HD-560, - mam SB X G5 oraz G6 (jedna karta podpięta do mini-pc, druga do głównego pc). Na moje ucho każdy konfig gra b. podobnie - duużo lepiej niż integry ALC 892/897, zwłaszcza w zakresie niskiego pasma. Mocy aż nadto, dla wszystkich tych słuchawek. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@green1985 miałem to samo co Ty na oledzie C2 42" 4K 120Hz. Zmienialem kable, podłączyłem TV do odrębnego źródła zasilania, z listwą i bez. Nic to nie dało. W końcu kupiłem kabel optyczny HDMI i to rozwiązało problem całkowicie. Od tego momentu nigdy więcej ten problem nie wystąpił.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi