Jaki TV 55"4K teraz warto kupić ? LG? Samsung ? TCL? Hisense? 3-3.5k
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Tomek1623 · Opublikowano
Jak ja na Xksie mogę przenieść cokolwiek z ekwipunku do wyposażenia, czy do szybkiego dostępu? Nic mi po za ramy ekwipunku nie chce wyjść. -
Przez Michaelred · Opublikowano
@LeBomBJa napiszę, że nie mam do nich pretensji o to, że robią to co robią. Każda organizacja ma do tego prawo i do tego dąży. Korporacje też to robią to samo. To nie znaczy, że podobają mi się ich wszystkie projekty. Nie nazwałbym ich jednak jak pisałem zwykłym nieogarniętym katolstwem bo to jednak kilka lvl wyżej. To są właśnie te wybitne zdolności analoityczne. -
Przez muszka · Opublikowano
To już kwestia zmiany kursu dolara i chciwości sprzedawców, obydwie 799$ MSRP. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
To, że: - skoro są bezrobotni to mają krótkie rączki do pracy - skoro są zarejestrowani jako bezrobotni to sięgają po zasiłek (cudze pieniądze). Moje doświadczenia pokazują, że najwięcej leni poznałem wśród hardego prawactwa. Nie mówię, że to każdy taki przypadek, nie mówię że to zasada. Ale wyraźnie coś jest na rzeczy, skoro nawet w badaniu CBOS wypadli gorzej od wyborców partii uznawanych przez nich za lewackie. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Jest też najwięcej uczniów więc to pewnie osoby między ukończeniem szkoły a pierwszą pracą.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi