Stuttering w grach
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hwdp43 · Opublikowano
https://wiadomosci.wp.pl/putin-zniknal-dyktatora-nie-ma-na-kremlu-7095016943258208a -
Przez Pentium D · Opublikowano
1. Taka jest prawda gdyby nie próbowali błędu by nie zrobili. 2. Głupia wypowiedź to coś innego niż błąd w projekcie ustawy. 3. Nie kryje się z tym i nie neguje, że błąd zrobili. Ważne, że go szybko poprawili. Czemu w całym procesie pominięto Mentzena który najpewniej błąd by wyłapał ¯\_( ͡° ͜ʖ ͡°)_/¯ Na moje to tam Wipler chciał błysnąć. -
Przez asmanty · Opublikowano
Wiem, wiem patrzylem te wszystkie specyfikacje, ale jestem za glupi, zeby to pojąc, ostatni raz kompa skladalem z 7 lat temu, nie bylo takich problemow. Czyli rozumiem, ze takie 2x kc3000 gen4 nvme beda dzialac full speed i karta tez i nic nie bedzie throtlowac? -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
3. najwyższy wynik działu Gaming w historii firmy. A podobno RTX-y się nie sprzedają. -
Przez trepek · Opublikowano
Nie zrozumiałeś mnie. W jednym i drugim przypadku mamy chłopa. Chłopy zakładający kiecki są/byli bardzo krytykowani przez poprzednią władzę ale tymczasem nie przeszkadzało im aby zakładać sobie profile społecznościowe, w których udawali kobiety. Jakiś fetysz? Ukryte pragnienia? Czy może to, że złodziej najgłośniej krzyczy "łapać złodzieja".
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi